Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΡΥΦΕΣ

Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΡΥΦΕΣ


Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Η χρονική απόσταση ενδέχεται να αποδειχτεί καθοριστικά επιβαρυντική, κυρίως για τον Κορκονέα, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας


Δύο και πλέον μήνες μετά τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου εξακολουθούν να παραμένουν ανεξερεύνητες σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης, οι οποίες, απ' ό,τι φαίνεται, προκύπτουν αφενός από τις αντιφάσεις των ειδικών φρουρών που τον πυροβόλησαν και αφετέρου από αυτά καθαυτά τα αποδεικτικά στοιχεία της δικογραφίας. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν ανακόλουθες καταθέσεις και μαρτυρίες για τον χρόνο που έγινε το μοιραίο για τη ζωή του μαθητή φονικό επεισόδιο, ενώ επίσης παραμένει αδιευκρίνιστος ο ακριβής αριθμός των πυροβολισμών που ρίχτηκαν από την πλευρά του ένστολου φονιά.

Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, ο Επαμεινώνδας Κορκονέας και ο Βασίλης Σαραλιώτης, οι δύο φρουροί, από τους οποίους (όπως προκύπτει από τα συμπεράσματα της βλητικής έρευνας, το πόρισμα και το ακριβές περιεχόμενο της οποίας αποκάλυψε το «Π» στις 24 Δεκεμβρίου) ο πρώτος πυροβόλησε με προτεταμένο το όπλο κατά του Γρηγορόπουλου και ο δεύτερος εκτόξευσε χειροβομβίδα κρότου λάμψης, δίνουν άλλους χρόνους για το φονικό. α της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο Ποντίκι που κυκλοφορεί.

.επεισόδιο απ' ό,τι οι συνάδελφοί τους των ΜΑΤ, που ήταν σε κοντινή απόσταση και είχαν, αν μη τι άλλο, ηχητικές «παραστάσεις».

Οι αστυνομικοί που πλαισίωναν τη δύναμη φύλαξης των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη και ήταν σε χρονομετρημένη απόσταση ενάμισι λεπτού από τη συμβολή της Μεσολογγίου με την Τζαβέλλα, όπου χτυπήθηκε ο Αλέξανδρος, έχουν μια κρίσιμη χρονική απόσταση 5 λεπτών για την ώρα που έπεσαν οι μοιραίοι πυροβολισμοί σε σχέση με ό,τι λένε οι δύο φρουροί.

Στο πόρισμα της βλητικής αναγράφεται συγκεκριμένα: «Ο μέσος χρόνος που απαιτείται προκειμένου να διανυθεί πεζή η απόσταση από την οδό Χαριλάου Τρικούπη 37 (σημείο στο οποίο οι φρουροί είπαν ότι άφησαν το περιπολικό για να επιστρέψουν στο σημείο όπου δέχτηκαν την υποτιθέμενη αρχική επίθεση) έως τη διασταύρωση Τζαβέλλα και Ζωοδόχου Πηγής μέσω της οδού Ναβαρίνου είναι 1 λεπτό και 5 δευτερόλεπτα περίπου».

Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ που εξετάστηκαν είναι κατηγορηματικοί. Παρ' ότι, λένε, φορούσαμε κράνος, «κάτι που δυσκολεύει την ακοή, ακούσαμε ξερούς κρότους από πιο κάτω από την Τζαβέλλα στις 8.56 ακριβώς». (Τα εισαγωγικά μπαίνουν διότι είναι πανομοιότυπες οι καταθέσεις τους και συμπίπτουν απολύτως στον χρόνο που αντελήφθησαν τους κρότους).

Τι λένε οι Κορκονέας και Σαραλιώτης; Ότι το πρώτο επεισόδιο στο σίριαλ του τρόμου έγινε στις 9.01 το βράδυ και τότε ενημέρωσαν από τον ασύρματο το κέντρο. Γιατί όμως αυτή η χρονική απόσταση ενδέχεται να αποδειχτεί καθοριστικά επιβαρυντική, κυρίως για τον Κορκονέα, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση;

Σύμφωνα με όσα έχουν προκύψει, προηγήθηκε το επεισόδιο το οποίο ανέφεραν στο κέντρο, άφησαν στη συνέχεια το περιπολικό κι επέστρεψαν για να ψάξουν προκειμένου να... συλλάβουν (!) αυτούς που τους επιτέθηκαν. Τα ΜΑΤ μιλούν για πυροβολισμούς στις 8.56. Άρα ο πλεονασματικός χρόνος των 5 λεπτών μπορεί να υποκρύπτει προσπάθεια συγκάλυψης ενός καταφανέστατου εν ψυχρώ εγκλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κορκονέας πυροβόλησε με προτεταμένο όπλο προς τον Γρηγορόπουλο. Στην κατάθεσή του λέει ότι δεν είδε τον μαθητή να πέφτει ούτε κάποιον να τραυματίζεται.

Μήπως όμως έχουν πει ψέματα; Μήπως κατάλαβαν ότι η σφαίρα καρφώθηκε στο στήθος του άτυχου μαθητή και ενημέρωσαν σκόπιμα, με καθυστέρηση 5 λεπτών, το κέντρο δηλώνοντας ψευδώς ότι τότε έγινε η πρώτη επίθεση που δέχτηκαν, ώστε να στοιχειοθετήσουν αυτό στο οποίο στηρίζεται ολόκληρο το εποικοδόμημα της υπερασπιστικής τους γραμμής; Ότι δηλαδή δεν διαπίστωσαν να τραυματίζεται κανείς κι έφυγαν σαν να μη συνέβαινε τίποτε.

Απ' ό,τι φαίνεται, οι καταθέσεις των ΜΑΤατζήδων για τον ακριβή χρόνο κατά τον οποίο έπεσαν οι πυροβολισμοί έρχονται να καταρρίψουν μια ακόμη υπερασπιστική κατασκευή.

Το μυστήριο της τρίτης σφαίρας

Το δεύτερο σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης που μένει ανεξερεύνητο και σκοτεινό είναι ο ακριβής αριθμός των πυροβολισμών που έπεσαν. Υπενθυμίζεται ότι στη δικογραφία περιλαμβάνονται δύο κάλυκες από το υπηρεσιακό όπλο του Κορκονέα και το άσκαστο τμήμα της χειροβομβίδας κρότου λάμψης που πέταξε ο Σαραλιώτης προς την ολιγομελή παρέα των παιδιών, μεταξύ των οποίων και ο άτυχος Γρηγορόπουλος.

Επίσης στο βίντεο όπου φαίνεται ο φρουρός να πυροβολεί ακούγονται δύο απανωτά πυρά και τίποτε άλλο. Μετά φαίνονται να γυρίζουν πλάτη στην παρέα των παιδιών και ν' αποχωρούν.

Όμως και πάλι τα ΜΑΤ της Χαριλάου Τρικούπη μιλούν για τρεις με τέσσερις κρότους, ενώ και οι ίδιοι, στις αρχικές καταθέσεις τους, κάνουν αναφορά σε τρεις πυροβολισμούς, μέχρι βέβαια να φτάσει στο σημείο ο Κορκονέας να φανεί ότι ανασκευάζει και να υποστηρίξει ότι πυροβόλησε μόνο δύο φορές και πως τον τρίτο πυροβολισμό τού τον υπενθύμισε ο Σαραλιώτης.

Στον τρίτο πυροβολισμό επιχειρήθηκε να στηριχτεί ο δεύτερος πυλώνας του υπερασπιστικού τακτικισμού. Λέει η υπεράσπιση ότι οι πρώτες δύο σφαίρες ρίχτηκαν ψηλά και αποδίδει την τρίτη, τη μοιραία όπως την είπαν, στον τρίτο πυροβολισμό, ο οποίος προκλήθηκε από τυχαία εκπυρσοκρότηση του όπλου, όταν ο Κορκονέας επιχειρούσε να το βάλει στη θήκη.

Το κινητό της νεαρής γυναίκας που κατέγραψε το τραυματικό για τη χώρα γεγονός κατασχέθηκε και δεν περιέχει υλικό πέρα από αυτό που προβλήθηκε στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Στο ίδιο βίντεο, αλλά και από τη βλητική εξέταση, προκύπτει ότι ο φρουρός πυροβόλησε ευθεία μπροστά με προτεταμένο χέρι και πιστόλι προς τον Γρηγορόπουλο και ότι η σφαίρα έκανε ένα μικρό γκελ πάνω «στην τρίτη κατά σειρά πακτωμένη τσιμεντένια μπάλα που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της οδού Τζαβέλλα με μέτωπο προς την οδό Μεσολογγίου και σε σημείο του τοίχου στο ύψος του αριθμού 4 της οδού Τζαβέλλα».

Μάλλον όμως ποτέ δεν υπήρξε τρίτος πυροβολισμός και μαζί του πιθανολογείται ότι θα αποδειχτεί αίολο εφεύρημα ο ισχυρισμός περί ατυχήματος και τυχαίας εκπυρσοκρότησης. Υπάρχουν μόνο δύο πυροβολισμοί και αυτοί ρίχτηκαν ευθεία μπροστά, με εμφανή πρόθεση προσβολής στόχου.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η φονική σφαίρα εποστρακίστηκε στη μοιραία διακοσμητική μπάλα, την τρίτη από τις 13 «τσιμεντένιες μπάλες σφαιρικού σχήματος, μέσης διαμέτρου 36,5 εκατοστά η καθεμία, χρώματος κεραμιδί», που βρίσκονται στη δεξιά πλευρά της Τζαβέλλα. Άλλωστε η χημική ανάλυση έδειξε ότι, εκτός από τα επίκτητα συστατικά της διακοσμητικής μπάλας, η βολίδα μετέφερε και χημικά στοιχεία από τη χειροβομβίδα κρότου λάμψης που είχε ρίξει ο Σαραλιώτης.

Τα ίδια συστατικά στοιχεία, δηλαδή της χειροβομβίδας, ανιχνεύτηκαν και στο δείγμα από την τσιμεντένια μπάλα που πάρθηκε από το σημείο και υπεβλήθη σε εξαντλητική χημική ανάλυση. Υπερασπιστική γραμμή υπό κατάρρευση λοιπόν...
(ΠΟΝΤΙΚΙ, 12/02/2009)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή...το Κράτος δεν μπορεί παρά να σκοτώνει τους αντιστεκόμενους όλων των ηλικιών
Επειδή...οι μπάτσοι ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα είναι κάτι άλλο από γουρούνια και δολοφόνοι
Επειδή...οι δικαστές πάντα θα φιλάνε τις κατουρημένες ποδιές των καθαρμάτων που τους χορήγησαν πανεπιστήμιο και καριέρα
Επειδή...Ζωή δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά συνεχή σύγκρουση με τις δυνάμεις που παράγουν θάνατο σε όλες τις μορφές του
Επειδή...το όνειρο των ανθρώπων το αποτελούν οι έμποροι,οι κομματάρχες,οι βιαστές,οι δημαγωγοί,οι ψηφοφόροι και οι καταναλωτές
Επειδή...δεν έχει νόημα η <<φαντασία>> που φιλοδοξεί να πάει στην εξουσία
...γι΄αυτό είμαστε υπερήφανοι που είμαστε...
******************(Α)ΝΑΡΧΙΚΟΙ******************

Άρης Βελουχιώτης

Άρης Βελουχιώτης

Che Guevara

Subcomandante MARCOS

Pancho Villa.

Emiliano Zapata

ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ

(ΟΔΟΔΕΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ)

1. ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ – Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΠΛΗΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

2. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΠΕΚΔΥΟΜΕΘΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΑΣ ΔΕΡΜΑ – ΟΛΟΓΥΜΝΟΙ ΚΙ ΩΡΑΙΟΙ ΩΣ ΟΝΕΙΡΑ ΕΑΡΙΝΑ, ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ AYTO ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ

3. ΚΥΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ – ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ

4. ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΙΡΙΔΙΖΟΥΣΕΣ ΠΟΜΦΟΛΥΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΑΣ – ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΙΚΗΣΟΥΜΕ

5. ΠΥΡΠΟΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ “ΠΑΡΕΛΘΟΝ” ΚΑΙ “ΜΕΛΛΟΝ” – ΔΕΝ ΜΑ΄Σ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ “ΤΩΡΑ”

6. ΛΕΞΕΙΣ-ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΚΑΝΕ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΛΕΚΤΑ ΑΠ’ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ

7. ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ – ΚΑΙΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ

8. ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΚΛΑΔΙΑ –ΔΕΣΤΕ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝΟΥΝ ΣΧΟΙΝΙΑ – ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΝΙΑ – ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΟΥΝ ΕΝΑΝ ΧΟΝΤΡΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

9. ΠΩ΄Σ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΗΤΑ; – Η ΑΘΩΩΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

10. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΤΡΑ – Η ΤΑΞΗ, ΤΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥΣ

11. ΔΕΣΤΕ! – ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΦΛΟΓΕΣ! ΨΗΛΑΦΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ

12. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ

13. Η “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ” ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ – ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΧΙΖΕΙ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΟΥ – ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΝ – ΣΤΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΕΣ

14. ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΥΣ: ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ – ΑΦΗΣΤΕ ΚΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ, ΝΑ ’ΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ ΝΑ ΦΩΛΙΑΣΟΥΝ. ΝΑ ’ΡΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ!

15. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ – ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ – ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΜΑΣ

16. ΜΕ ΒΟΓΓΗΤΑ, ΣΚΟΤΑΔΙΑ, ΔΑΚΡΥΑ, ΚΡΟΤΟΥΣ, ΚΡΑΥΓΕΣ, ΛΑΜΨΕΙΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Θ’ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΥΦΕΡΟ, “Σ’ ΑΓΑΠΩ”

17. ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΛΙΑΧΤΩΝ ΜΑΣ, Ο ΑΝΕΜΟΣ ΡΑΒΕΙ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

18. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ – ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ – ΓΙΑΤΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΑΥΤΟ ΑΝΑΠΟΤΡΕΠΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ

19. ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ΄ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΤΕ – ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΝΟΥΣΙΟ ΟΝΕΙΡΟ – ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΠΡΩΙΝΗ ΟΜΙΧΛΗ – Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ

20. ΘΑ ’ΡΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΙ ΜΑ΄Σ ΧΡΗΣΙΜΕΥΑΝ

21. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ: Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ – ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ) – Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ – ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΤΗ ΖΩΗ

22. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ! ΕΜΦΑΝΙΣΤΕ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ

23. ΖΩ ΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩ ΚΟΣΜΟΥΣ – Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΤΙΚΗ, Ή ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

24. ΔΕΣΤΕ! ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΡΠΟΛΗΜΕΝΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, Η ΣΕΛΗΝΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕΙ ΑΤΑΡΑΧΗ – ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ! ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΚΡΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΜΙΑ ΑΠΟΚΟΣΜΗ ΜΕΛΩΔΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

25. ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΥΡΙΣΚΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠ’ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ – ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΟΡΘΙΟΣ

26. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ – ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΖΕΙ


ο αγώνας ενάντια στην λήθη είναι αγώνας ενάντια στην εξουσία (Α)

ο αγώνας ενάντια στην λήθη είναι αγώνας ενάντια στην εξουσία (Α)

"ΦΑΝΤΑΖΕΤΕ ΩΡΑΙΟΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΧΡΕΗ... ...ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ"

"ΦΑΝΤΑΖΕΤΕ ΩΡΑΙΟΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΧΡΕΗ... ...ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ"

Θα ΜΑΣ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΜΟΝΟ η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ! ! !