Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΡΥΦΕΣ

Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΡΥΦΕΣ


Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

"Η Σέχτα Επαναστατών" πίσω από την επίθεση στον Alter


Η «Σέχτα Επαναστατών» βρίσκεται πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα που έγινε χθες το βράδυ εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Alter.
Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης που βγήκαν σήμερα το πρωί, επιβεβαιώνουν τις αρχικές εκτιμήσεις ότι τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη χθεσινή επίθεση είναι τα ίδια που είχε χρησιμοποιήσει η τρομοκρατική οργάνωση στις αρχές Φεβρουαρίου, όταν είχε επιτεθεί εναντίον του Αστυνομικού Τμήματος Κορυδαλλού.
Από τους 12 συνολικά κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό, οι 10 προήλθαν από όπλο διαμετρήματος 7,65 χιλιοστών και οι 2 από πιστόλι των 9mm.
Το χρονικό της επίθεσης
Τέσσερις άγνωστοι, εκ των οποίων οι τρεις φορούσαν κράνη μοτοσυκλέτας και ο ένας κουκούλα, στις 19:15 χθες βράδυ πυροβόλησαν 14 φορές κατά αυτοκινήτων του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, στην οδό Λεονάρδου, και πέταξαν έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος δεν εξερράγη.
Όπως αποδείχτηκε, ο μηχανισμός αποτελείτο από ποσότητα πυρίτιδας μέσα σε ένα μεταλλικό κουτί από μπύρα και βραδύκαυστο φυτίλι.
Επισημαίνεται ότι η επίθεση εναντίον του Alter, έρχεται να προστεθεί στις επιθέσεις του «Επαναστατικού Αγώνα» με καλάσνικοφ εναντίον κλούβας των ΜΑΤ στο Γουδή, εναντίον αστυνομικών στα Εξάρχεια, όπου είχε τραυματιστεί σοβαρά ο ειδικός φρουρός Διαμαντής Μαντζούνης και στην επίθεση της «Σέχτας Επαναστατών» στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού.
Και οι τρεις επιθέσεις, όπως και αυτή στο Alter, έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά: η χρήση πυροβόλων όπλων και ειδικότερα ο τρόπος που κινήθηκαν οι δράστες, που θυμίζει περισσότερο το «hit and run» που εγκαινίασαν οι Βραζιλιάνοι αντάρτες πόλεων κατά τις δεκαετίες του '60 και '70, παρά τον οργανωμένο τρόπο που αποχωρούσαν από τον τόπο των χτυπημάτων τα μέλη της 17Ν.

Τι λένε τα διεθνή Μέσα
Το γύρο του κόσμου έκανε η είδηση της τρομοκρατικής επίθεσης έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER, χθες το βράδυ.


Με τίτλο «Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε τηλεοπτικό σταθμό» το αμερικανικό δίκτυο CNN φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ για το πρωτοφανές περιστατικό. «Το συμβάν - το τελευταίο μίας σειράς τρομοκρατικών επιθέσεων που συγκλονίζουν την ελληνική πρωτεύουσα εδώ και εβδομάδες- συνέβη λίγο πριν την έναρξη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALTER», αναφέρει το δημοσίευμα. Επιπλέον, συνδέει το γεγονός με την παραλίγο βομβιστική επίθεση σήμερα το πρωί έξω από την τράπεζα Citibank.


Στο ίδιο μήκος κύματος και η εφημερίδα "International Herald Tribune" που έχει τίτλο «Ένοπλοι έριξαν πυροβολισμούς έξω από τηλεοπτικό σταθμό». «Ένοπλοι πυροβόλησαν και πέταξαν ένα ύποπτο εκρηκτικό μηχανισμό έξω από ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό της Αθήνας την Τρίτη, χωρίς να προκαλέσει τραυματισμούς, αλλά εγείρει φόβους ότι μικρές τρομοκρατικές ομάδες διευρύνουν τους στόχους τους», σχολιάζει η εφημερίδα.

Ποιος ήταν ο οδηγός του λευκού Smart;

Τον οδηγό του λευκού αυτοκινήτου μάρκας Smart αναζητούν εναγωνίως οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.
Όπως φαίνεται από το βίντεο ασφαλείας του σταθμού, κατά τη διάρκεια της επίθεσης των τρομοκρατών ένα λευκό Smart περνάει με ταχύτητα από την οδό Λεονάρδου, όπου βρίσκεται η πίσω είσοδος του ALTER. Στην αρχή δημιουργήθηκε η εντύπωση από τους άνδρες της αντιτρομοκρατικής ότι ο οδηγός είχε άμεση σχέση με τους τρομοκράτες.
Όπως προκύπτει όμως τελικά από το βίντεο το πιο πιθανό είναι να μην είναι ένας εκ των συνεργατών, αλλά ένας πολύ σημαντικός μάρτυρας, καθώς ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τα τέσσερα ένοπλα μέλη της οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών».
Ο οδηγός βλέποντας τους τρομοκράτες πάτησε φρένο και φάνηκε να συνομιλεί μαζί τους, κάτι που έβαλε σε υποψίες τις αρχές, μήπως ήταν ένας τσιλιαδόρος ή ένα έξτρα μέσο διαφυγής σε περίπτωση που κάτι «στράβωνε».
Στα εργαστήρια της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας εξετάζεται καρέ- καρέ το βίντεο, ώστε να εντοπίσουν τον αριθμό κυκλοφορίας και τον ιδιοκτήτη του οχήματος. Οι αστυνομικές αρχές βέβαια εξετάζουν και το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να είναι κλεμμένο, δεδομένου ότι ο οδηγός δεν εμφανίστηκε ακόμη οικειοθελώς για να καταθέσει. Σε διαφορετική περίπτωση -και αν βρεθεί τελικά ο οδηγός-, η Αστυνομία θα έχει έναν ακόμη αυτόπτη μάρτυρα της επίθεσης και πιθανότατα σημαντικότερο από τον τεχνικό του σταθμού, καθώς οι προβολείς του αυτοκινήτου έπεφταν πάνω στα μέλη της «Σέχτας». Θα πρέπει να τονίσουμε όμως ότι η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία προτίθεται να εξετάσει τις κάμερες ασφαλείας του σταθμού και από προηγούμενες ημέρες. Κάτι τέτοιο θεωρείται επιβεβλημένο, αφού οι δράστες φαίνεται ότι είχαν κάνει αυτοψία στο χώρο όπου έδρασαν και γνώριζαν πώς να κινηθούν, ώστε να μην καταγραφούν από τις κάμερες ασφαλείας.

Αυτό είναι το όπλο ταυτότητα της οργάνωσης

CZ Skorpion vz.61
Διαμέτρημα : 7.65mm
Βάρος: 1.28kg χωρίς γεμιστήρα
Μέγεθος όπλου : 27cm και 51,7 cm (αναπτυγμένο το πτυσσόμενο κοντάκι)
Ταχυβολία: 850 σφαίρες το δευτερόλεπτο
Γεμιστήρες: των 10 και 20 σφαιρών
Δραστικό βεληνεκές: 25 μέτρα
Η βαλλιστική εξέταση στους κάλυκες που συγκέντρωσε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία από το οδόστρωμα της οδού Λεονάρδου αλλά και στα παραμορφωμένα βλήματα που διαπέρασαν τα τζαμιά των αυτοκινήτων του ALTER επιβεβαίωσε ότι το CZ Scorpion vz.61 είναι το όπλο με το οποίο έγιναν και τα δύο τρομοκρατικά χτυπήματα της οργάνωσης «Σέχτα επαναστατών».
Τα μέλη της οργάνωσης χρησιμοποίησαν το συγκεκριμένο υπό-πολυβόλο τόσο στη χθεσινή επίθεσή τους στις 19.15 το απόγευμα στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER όσο και στο προηγούμενο στο Α.Τ. Κορυδαλλού στις αρχές Φεβρουαρίου. Να τονίσουμε πως οι τρομοκράτες και στα δύο χτυπήματά τους έβαλαν κατά των στόχων τους με ρύθμιση σε βολή κατά βολή και όχι κατά ριπάς λόγω της μεγάλης ταχυβολίας που έχει το συγκεκριμένο υποπολυβόλο.
Το CZ Scorpion vz.61 αποτελεί πλέον το όπλο ταυτότητα της οργάνωσης.

από elsa

1 σχόλιο:

  1. ΠΕΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟΡΩ ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗ ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ.....
    ΕΑΝ ΗΤΑΝ Η ΣΕΧΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΦΟΡΑ...ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή...το Κράτος δεν μπορεί παρά να σκοτώνει τους αντιστεκόμενους όλων των ηλικιών
Επειδή...οι μπάτσοι ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα είναι κάτι άλλο από γουρούνια και δολοφόνοι
Επειδή...οι δικαστές πάντα θα φιλάνε τις κατουρημένες ποδιές των καθαρμάτων που τους χορήγησαν πανεπιστήμιο και καριέρα
Επειδή...Ζωή δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά συνεχή σύγκρουση με τις δυνάμεις που παράγουν θάνατο σε όλες τις μορφές του
Επειδή...το όνειρο των ανθρώπων το αποτελούν οι έμποροι,οι κομματάρχες,οι βιαστές,οι δημαγωγοί,οι ψηφοφόροι και οι καταναλωτές
Επειδή...δεν έχει νόημα η <<φαντασία>> που φιλοδοξεί να πάει στην εξουσία
...γι΄αυτό είμαστε υπερήφανοι που είμαστε...
******************(Α)ΝΑΡΧΙΚΟΙ******************

Άρης Βελουχιώτης

Άρης Βελουχιώτης

Che Guevara

Subcomandante MARCOS

Pancho Villa.

Emiliano Zapata

ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ

(ΟΔΟΔΕΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ)

1. ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ – Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΠΛΗΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

2. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΠΕΚΔΥΟΜΕΘΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΑΣ ΔΕΡΜΑ – ΟΛΟΓΥΜΝΟΙ ΚΙ ΩΡΑΙΟΙ ΩΣ ΟΝΕΙΡΑ ΕΑΡΙΝΑ, ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ AYTO ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ

3. ΚΥΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ – ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ

4. ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΙΡΙΔΙΖΟΥΣΕΣ ΠΟΜΦΟΛΥΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΑΣ – ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΙΚΗΣΟΥΜΕ

5. ΠΥΡΠΟΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ “ΠΑΡΕΛΘΟΝ” ΚΑΙ “ΜΕΛΛΟΝ” – ΔΕΝ ΜΑ΄Σ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ “ΤΩΡΑ”

6. ΛΕΞΕΙΣ-ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΚΑΝΕ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΛΕΚΤΑ ΑΠ’ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ

7. ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ – ΚΑΙΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ

8. ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΚΛΑΔΙΑ –ΔΕΣΤΕ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝΟΥΝ ΣΧΟΙΝΙΑ – ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΝΙΑ – ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΟΥΝ ΕΝΑΝ ΧΟΝΤΡΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

9. ΠΩ΄Σ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΗΤΑ; – Η ΑΘΩΩΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

10. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΤΡΑ – Η ΤΑΞΗ, ΤΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥΣ

11. ΔΕΣΤΕ! – ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΦΛΟΓΕΣ! ΨΗΛΑΦΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ

12. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ

13. Η “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ” ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ – ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΧΙΖΕΙ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΟΥ – ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΝ – ΣΤΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΕΣ

14. ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΥΣ: ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ – ΑΦΗΣΤΕ ΚΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ, ΝΑ ’ΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ ΝΑ ΦΩΛΙΑΣΟΥΝ. ΝΑ ’ΡΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ!

15. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ – ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ – ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΜΑΣ

16. ΜΕ ΒΟΓΓΗΤΑ, ΣΚΟΤΑΔΙΑ, ΔΑΚΡΥΑ, ΚΡΟΤΟΥΣ, ΚΡΑΥΓΕΣ, ΛΑΜΨΕΙΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Θ’ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΥΦΕΡΟ, “Σ’ ΑΓΑΠΩ”

17. ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΛΙΑΧΤΩΝ ΜΑΣ, Ο ΑΝΕΜΟΣ ΡΑΒΕΙ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

18. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ – ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ – ΓΙΑΤΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΑΥΤΟ ΑΝΑΠΟΤΡΕΠΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ

19. ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ΄ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΤΕ – ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΝΟΥΣΙΟ ΟΝΕΙΡΟ – ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΠΡΩΙΝΗ ΟΜΙΧΛΗ – Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ

20. ΘΑ ’ΡΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΙ ΜΑ΄Σ ΧΡΗΣΙΜΕΥΑΝ

21. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ: Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ – ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ) – Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ – ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΤΗ ΖΩΗ

22. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ! ΕΜΦΑΝΙΣΤΕ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ

23. ΖΩ ΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩ ΚΟΣΜΟΥΣ – Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΤΙΚΗ, Ή ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

24. ΔΕΣΤΕ! ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΡΠΟΛΗΜΕΝΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, Η ΣΕΛΗΝΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕΙ ΑΤΑΡΑΧΗ – ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ! ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΚΡΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΜΙΑ ΑΠΟΚΟΣΜΗ ΜΕΛΩΔΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

25. ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΥΡΙΣΚΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠ’ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ – ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΟΡΘΙΟΣ

26. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ – ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΖΕΙ


ο αγώνας ενάντια στην λήθη είναι αγώνας ενάντια στην εξουσία (Α)

ο αγώνας ενάντια στην λήθη είναι αγώνας ενάντια στην εξουσία (Α)

"ΦΑΝΤΑΖΕΤΕ ΩΡΑΙΟΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΧΡΕΗ... ...ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ"

"ΦΑΝΤΑΖΕΤΕ ΩΡΑΙΟΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΧΡΕΗ... ...ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ"

Θα ΜΑΣ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΜΟΝΟ η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ! ! !