Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΡΥΦΕΣ

Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΡΥΦΕΣ


Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Για την εργασία και την μισθωτή σκλαβιά.

Μια φανταστική δορυφορική επικοινωνία 1.447 λέξεων από τον πλανήτη με το νέο όνομα. (ακολουθεί διαλογος με ζευξη)

-Παρακαλώ?

- Ζεις ωρέ σ. ζεις;

- Ναι. Σε μετάλλαξη.Έπιασα δουλεία. Εδώ και δυο ημέρες.

-Άντε μπράβο. Συγχαρητήρια. Καλορίζικα..

- Ναι εδώ και δυο μέρες ξανά στο πανηγύρι. Ξανά στη μισθωτή σκλαβιά που λέμε.

- Ναι καλά τώρα. Δεν κοιτάς που βρήκες δουλειά. Κάνα φράγκο καλό πληρώνει?

- Όλα καλά. Είμαι από προχθές και με υπογραφή, σκλάβος μαζί με όλους τους άλλους σκλάβους του πλανήτη. Το έψαξα, το βρήκα, μου έκατσε. Δεν έχω παράπονο από την τύχη μου. Με «καλά» λεφτά, «καλό» περιβάλλον! Μπήκα σε έναν άλλο κόσμο, κλεισμένο στον κόσμο του. Είμαι στο μεγάλο μικρόκοσμο τους, για έξι μήνες. Σε περιβάλλον τέλεια ρυθμισμένο… κλιματολογικά. Δεν ζεσταίνεσαι δεν κρυώνεις. Και αν αισθανθείς ανατριχίλα, το μαγαζί έχει την τεχνολογία να σε βοηθήσει. Θέλουν το καλύτερο, για να αποδίδει καλύτερα το προσωπικό! Θα κάνουν λένε και γυμναστήρια και πισίνες και μετά αφού κατακτήσουν τον κόσμο και πάρουν τα ινία στο πολιτικοοικονομικό στίβο θα επεκταθούν και στον Άρη και στον Πλούτωνα. Αλλά πιό μετά αυτά. Να πάνε καλά οι μετοχές. Να αυξηθούν οι μπίζνες και μετά. Ναι, καλά είναι.

- Μα τι λες τώρα βρήκες τέλεια δουλειά. Μπράβο.

- Ναι αυτό λέω. Βρήκα τέλεια δουλεία… Αλλά δυο μέρες τώρα πνίγομαι. Είμαι στην καρδιά του κτήνους και χαμογελάω, τρίζοντας τα δόντια της ψυχής μου. Δεν αναπνέω. Δυο μέρες τώρα είναι φιλτραρισμένος, σε φορμόλη ο αέρας. Χειρουργείο συνειδήσεων; Στόχευση στο μυαλό; Μπαααά, αντιστεκόμαστε. Δε μασάμε από αυτά ρε. Χειρουργείο στην ψυχή; Ίσως ναι. Έτσι λέω από μέσα μου. Ό,τι και να είναι πάντως, φεύγω από εκεί μέσα με πονοκέφαλο.

- Από το κλιματιστικό σύστημα?

- Δεν ξέρω ίσως και από τα φώτα. Αλλά το σίγουρο είναι από αυτό που βλέπω δυο μέρες τώρα και μάλιστα με θέα το άδειο ολυμπιακό ιδεώδες…της ειρήνη και της φιλίας που έσπειρε χρήματα και θέρισε το τίποτα και τη λησμονιά .Πολύ μπεταντίν και αποστείρωση. Πάντως τόση κολωνακιώτικη βλακεία με τόση επιχειρηματικοπολιτικη «εξυπνάδα» μαζί, πρώτη φορά είδα. Και μέσα σε όλα αυτά, οι ειδικοί επιστήμονες, σε όλους του τομείς – δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους χαρίζοντας απλόχερα το χειρότερο, αλλά με καλό περιτύλιγμα. Και παίρνουν βέβαια τα καλύτερα από το όλο κόλπο ανάπτυξης. Και δουλεύουν όλα αρμονικά. Δεν μιλάει κανείς. Έξω από το κτίριο έχει μια μεγάλη στρογγυλή κάμερα παρακολούθησης και μια αύλη ταμπέλα με το αόρατο σλόγκαν: «Πράττουμε για εσάς πριν από εσάς για εσάς και την ασφάλεια σας» Είναι ένα εξελιγμένο στρατόπεδο αιχμαλώτων. Πως είναι οι πολυεθνικές; Κάτι σαν αυτό, αλλά σε πιο ιλουστρασιόν χαρτί και χαι τεκ συστήματα. Συρματοπλέγματα - ωραία κάγκελα, προβολείς -ωραία Φώτα, σκοπιές /παρατηρητήρια - μεγάλες ειδικές διαστημικές μπάλες παρακολούθησης. Τα ss να κυκλοφορούν ανάμεσα στα «πτώματα» - οι άνθρωποι με τα μαύρα ανάμεσα από τους σύγχρονους σκλάβους που μάλιστα είναι και ευχαριστημένοι. . Το μάτι του μεγάλου αδελφού κρέμεται πάνω από τα σκαλιά της εισόδου… πριν τον διπλό έλεγχο. Και μετά αρχίζεις και μπαίνεις στην καρδιά του κτήνους. Κάτι σαν τα στρατόπεδα με τους ναζί και τους άθλιους σκλάβους.Εδω οι σκλάβοι όμως είναι αλλιώτικοι. Ολόκληρη επιχείρηση σου λέω, Πριν ξεκινήσει, είχαν γίνει οι έρευνες σε βάθος και πολλά σύγχρονα πειράματα για τη διαχείριση της σκλαβοεπιχειρησης - βιτρίνας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα : (Τα 600 συνολικά διαφημιστικα που παίζουν καθημερινά είναι επιλεγμένα μετά από ειδική ομαδα ψυχολόγων σχετικά με το πια και πότε θα βγαίνουν στο κοινό ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα με την επίτευξη του στόχου σε κάθε ανάλογο εξελιγμένο πείραμα. Στόχος η θεαση η χειραγώγηση με ψυχολογικούς τρόπους του κοινού και η αύξηση της αποδοτικότητας των τσιρακιων των αφεντικών και της εργοδοσίας και των υπόλοιπων σκλάβων.

Κάτι ανάλογο έγινε με χορηγό το Μετρό για την αλλαγή της διάθεσης των επιβατών/εργαζόμενων και την αύξηση της παραγωγικότητας τους μέσα από τη μουσική. Το κάνουν ήδη οι πολυεθνικές και οι πρεσβείες. Χτίζουν τις καλύτερες φυλακές με υδρομασάζ για το καλό των εργαζόμενων τους και την όλο και περισσότερο ανύψωση του δεικτών ανάπτυξης με την αύξηση της αποδοτικότητας. Και όλοι όσοι νομίζουν ότι είναι έστω και λίγο αφεντικά, φορούν και στολή εργασίας και χτυπάνε κάρτα… άλλη κάρτα ειδική, τη λένε κάρτα εισόδου… και αυτή για την ασφάλεια των εργαζομένων σε περίπτωση ατυχήματος. Να ξέρει ο μεγάλος αδελφός του συστήματος Εσσελον ότι κάποιος εργαζόμενος δεν έχει μείνει μέσα σε περίπτωση...πυρκαλιάς. Και το λένε και το πιστεύουν οι αχρείοι ειδικοι της φυλαξης. Αλλά δεν ξέρουν οι ανόητοι ότι όταν θα πέσει το ρεύμα η καταπλακωθούν οι γεννήτριες και τα εξελιγμένα σύστημα θα καταρευσουν και φυσικά όλοι όσοι τα χειρίζονται θα την έχουν κοπανίσει για να σωθούν... και κανείς δεν θα βλεπει πιος ειναι μεσα στο κτιριο/διαστημοπλοιο.

Ωστόσο αυτοί οι κύριοι με τα μαύρα… είναι τα αφεντικά. Αφεντικά μεν, αλλά κάτω από το μεγάλο αφεντικό της πολυεθνικής αυτής επιχείρησης. Μπαίνουν και βγαίνουν όποτε και όπου θέλουν και κάνουν ότι θέλουν. Δεν ενοχλούν κανέναν από τους σκλάβους. Δεν ασχολούνται απο αυτούς σε δημόσιους χώρους. Μπαίνουν στα ειδικά στεγανά κλουβιά τους, συζητάνε βλέπουν ξύνουν τα αρχίδια τους βγάζουν τι μύξα τους κρυφά και την πετάνε κάτω. Κλάνουν και βρίζουν χυδαία αλλά από μέσα τους. Είναι χωρίς ιδιαίτερο χρώμα. Είναι όλοι ίδιοι. Ασπρόμαυροι. Μόνο οι γραβάτες αλλάζουν από πράσινες σε χρυσαφί και γαλάζιες.

- Ασε τις μαλακίες. Μην ξεχνάς ότι είναι μια καλή ευκαιρία να «φτιάξεις» τη ζωή σου προς το καλύτερο. Μην κάνεις καμιά μαλακία και συγκρουστείς. Μην αντιδράσεις.

- Ναι ξέρω. Είναι μοναδική ευκαιρία. Πρέπει να πάρω σύνταξη από αυτό το μαγαζί.

- Μη σου πούνε κάνε αυτό κάνε εκείνο και δεν το κάνεις. Το καλύτερο για σένα είναι να μείνεις εκεί και να πάρεις σύνταξη. Σκέψου σοβαρά.

- Ναι πρέπει να σκεφτώ σοβαρά. και να πάρω σύνταξη… .

Αλλά όμως πως σου διέφυγε περι συνταξεων; Δεν το ξέρεις; Όσο και αν προσπαθήσω δεν θα πάρω ποτέ σύνταξη… γιατί αν δεν έχω πεθάνει, θα έχουν πεθάνει τα ταμεία. Και αν δεν έχω πεθάνει δεν θα έχω έτσι και αλλιώς ζήσει και η ζωή μας είναι πολύ λίγη και γρήγορη.

Όλοι αυτό κάνουν. Σε κάποιους δεν αρέσει βέβαια και πολύ η μυρωδιά φορμολης που διαχέεται παντού, σε κάθε σημείο του κτιρίου βιτρίνα της μπιζνας, αλλά τι να κάνουν τη συνηθίζουν. Κάποιοι άλλοι όμως τη λατρεύουν αυτή τη μυρωδιά και δεν βλέπουν τίποτα το κακό. Όχι οι σκλάβοι αλλά αυτοί που νομίζουν ότι είναι λίγο αφεντικά. Μπορεί όχι πολύ, αλλά τόσο δα. Αλλά όμως είναι αφεντικά. Έτσι νομίζουν οι αφελείς οι βλάκες.Είναι ένας ζωολογικό κήπος με ποικιλία ζώων. …οι βασιλιάδες με τα μαύρα και οι βασίλισσες με τα πλατινέ κοντά μαλλιά. Μοιάζουν με ανθρώπους αλλά δεν είναι. Είναι ένα άλλο είδος του ζωολογικού κήπου. Είναι τα «έξυπνα» ζώα αυτά. Μεγάλη ποικιλία σου λέω. Μαύρα ρούχα χαρτοφύλακες και μπλοκ και πράσινες χρυσαφένιες και μπλε γραβάτες από την μια και από την άλλη πλατινέ μαλλί και τιγροειδή ταγέρ για να θυμίζουν την στυγερή θηλυκή επιχειρηματικότητα . Επιλεγμένα ένα ένα είναι αυτά τα ζώα, από το τσίρκο που θρονιάστηκε και χτίσθηκε για τα καλά το 2004. Τα άλλα πιο έξυπνα και λιγότερο αφεντικά… του θηλυκού γένους… αρέσκονται σε ξωβιζα και σκισίματα μέχρι το λαιμό και τιγρέ κορδόνια-σουτιέν με ρόγες να κρυφοκοίζονται μέσα από τα και στενά ανοιχτά πουκάμισα με το διαμαντένιο σταυρό της χριστιανοσύνης. Με κοσμήματα και φρουφρού.Με γόβες στιλέτο, με μπότες αλλά άγρια δύση, ενίοτε και Αλάσκας αλλά και παντόφλες Γκούφη. Σε συνδυασμό με δερμάτινα μαστίγια, κοντοκουρεμένα κεφάλια «θηλυκής» δυναμικότητας και αντρικής βαρβατιλας, σε ενα μιξ κοκτειλ με κόκκινα νύχια για να ξύνουν τα αρχίδια των μεγάλων αφεντικών όταν εκείνα βαριούνται. Πολύ καλή δουλειά. Η επιλογή είναι διαλεχτή. Με τη φινέτσα της πρώτης κυρίας του τσίρκου που εκτός των άλλων είναι και κάπως σικ όπως αυτό του καλοβαμενου πλαστικού και κάτοχος, των καλύτερων φορεμάτων από τις καλύτερες κολεξιόν. Με πολύ μπριγιαντι διαμάντι και άλλα ανάλογα.Ειδική περίπτωση το μεγαλο αφεντικο και δεν ζει καν εκεί. Εκεί πηγαίνει μόνο σε καμία φιέστα. Με την ασφάλεια που παρέχουν οι 30 ειδικοί ετοιμοπόλεμοι ραμπο επιβήτορες φρουροί. Είναι το αφεντικό… όπως φαίνεται… στο δικό του πλανήτη.Ναι είναι πολύ καλά σε αυτή την δουλεία. Και εύκολα αν λίγο ξεχαστείς μπορείς να ξεχαστείς για τα καλά και να χάσει την ψυχή και το μυαλό σου στις αντανακλάσεις ανάμεσα στις τζαμαρίες και στα αστραφτερά ινοξ.! Αλλά δεν ξεχνώ ποτε, ότι η ψυχή μου, είναι από τη μια μεριά μαύρη για την δυστυχία τον πόνο την πείνα την βία την εκμετάλλευση το θάνατο, και από την άλλη κόκκινη για τη ζωή και το αίμα που έχει χυθεί στη γη.

- Βαλε φρένο ρε.. Χείμαρρος είσαι.

- Πώς να μην είμαι Δυο ημέρες έχω να μιλήσω σε άνθρωπο.Σε φορμολη δυο μερες.

- Τι να πω τώρα σε όλα αυτά.

- Μη πεις τίποτα Καλή λευτεριά συντρόφι. Καλή λευτεριά σε ολους/ες μας.

«Η δουλειά δεν ειναι ντροπή. Ειναι βλακεία»
(διαχρονικό σύνθημα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή...το Κράτος δεν μπορεί παρά να σκοτώνει τους αντιστεκόμενους όλων των ηλικιών
Επειδή...οι μπάτσοι ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα είναι κάτι άλλο από γουρούνια και δολοφόνοι
Επειδή...οι δικαστές πάντα θα φιλάνε τις κατουρημένες ποδιές των καθαρμάτων που τους χορήγησαν πανεπιστήμιο και καριέρα
Επειδή...Ζωή δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά συνεχή σύγκρουση με τις δυνάμεις που παράγουν θάνατο σε όλες τις μορφές του
Επειδή...το όνειρο των ανθρώπων το αποτελούν οι έμποροι,οι κομματάρχες,οι βιαστές,οι δημαγωγοί,οι ψηφοφόροι και οι καταναλωτές
Επειδή...δεν έχει νόημα η <<φαντασία>> που φιλοδοξεί να πάει στην εξουσία
...γι΄αυτό είμαστε υπερήφανοι που είμαστε...
******************(Α)ΝΑΡΧΙΚΟΙ******************

Άρης Βελουχιώτης

Άρης Βελουχιώτης

Che Guevara

Subcomandante MARCOS

Pancho Villa.

Emiliano Zapata

ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ

(ΟΔΟΔΕΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ)

1. ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ – Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΠΛΗΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

2. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΠΕΚΔΥΟΜΕΘΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΑΣ ΔΕΡΜΑ – ΟΛΟΓΥΜΝΟΙ ΚΙ ΩΡΑΙΟΙ ΩΣ ΟΝΕΙΡΑ ΕΑΡΙΝΑ, ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ AYTO ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ

3. ΚΥΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ – ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ

4. ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΙΡΙΔΙΖΟΥΣΕΣ ΠΟΜΦΟΛΥΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΑΣ – ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΙΚΗΣΟΥΜΕ

5. ΠΥΡΠΟΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ “ΠΑΡΕΛΘΟΝ” ΚΑΙ “ΜΕΛΛΟΝ” – ΔΕΝ ΜΑ΄Σ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ “ΤΩΡΑ”

6. ΛΕΞΕΙΣ-ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΚΑΝΕ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΛΕΚΤΑ ΑΠ’ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ

7. ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ – ΚΑΙΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ

8. ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΚΛΑΔΙΑ –ΔΕΣΤΕ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝΟΥΝ ΣΧΟΙΝΙΑ – ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΝΙΑ – ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΟΥΝ ΕΝΑΝ ΧΟΝΤΡΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

9. ΠΩ΄Σ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΗΤΑ; – Η ΑΘΩΩΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

10. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΤΡΑ – Η ΤΑΞΗ, ΤΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥΣ

11. ΔΕΣΤΕ! – ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΦΛΟΓΕΣ! ΨΗΛΑΦΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ

12. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ

13. Η “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ” ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ – ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΧΙΖΕΙ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΟΥ – ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΝ – ΣΤΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΕΣ

14. ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΥΣ: ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ – ΑΦΗΣΤΕ ΚΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ, ΝΑ ’ΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ ΝΑ ΦΩΛΙΑΣΟΥΝ. ΝΑ ’ΡΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ!

15. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ – ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ – ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΜΑΣ

16. ΜΕ ΒΟΓΓΗΤΑ, ΣΚΟΤΑΔΙΑ, ΔΑΚΡΥΑ, ΚΡΟΤΟΥΣ, ΚΡΑΥΓΕΣ, ΛΑΜΨΕΙΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Θ’ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΥΦΕΡΟ, “Σ’ ΑΓΑΠΩ”

17. ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΛΙΑΧΤΩΝ ΜΑΣ, Ο ΑΝΕΜΟΣ ΡΑΒΕΙ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

18. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ – ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ – ΓΙΑΤΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΑΥΤΟ ΑΝΑΠΟΤΡΕΠΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ

19. ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ΄ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΤΕ – ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΝΟΥΣΙΟ ΟΝΕΙΡΟ – ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΠΡΩΙΝΗ ΟΜΙΧΛΗ – Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ

20. ΘΑ ’ΡΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΙ ΜΑ΄Σ ΧΡΗΣΙΜΕΥΑΝ

21. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ: Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ – ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ) – Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ – ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΤΗ ΖΩΗ

22. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ! ΕΜΦΑΝΙΣΤΕ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ

23. ΖΩ ΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩ ΚΟΣΜΟΥΣ – Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΤΙΚΗ, Ή ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

24. ΔΕΣΤΕ! ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΡΠΟΛΗΜΕΝΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, Η ΣΕΛΗΝΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕΙ ΑΤΑΡΑΧΗ – ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ! ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΚΡΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΜΙΑ ΑΠΟΚΟΣΜΗ ΜΕΛΩΔΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

25. ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΥΡΙΣΚΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠ’ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ – ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΟΡΘΙΟΣ

26. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ – ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΖΕΙ


ο αγώνας ενάντια στην λήθη είναι αγώνας ενάντια στην εξουσία (Α)

ο αγώνας ενάντια στην λήθη είναι αγώνας ενάντια στην εξουσία (Α)

"ΦΑΝΤΑΖΕΤΕ ΩΡΑΙΟΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΧΡΕΗ... ...ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ"

"ΦΑΝΤΑΖΕΤΕ ΩΡΑΙΟΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΧΡΕΗ... ...ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ"

Θα ΜΑΣ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΜΟΝΟ η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ! ! !