Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΡΥΦΕΣ

Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΡΥΦΕΣ


Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΗΜΑΝΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΑΚΙ ΣΚΛΑΒΙΑ!


Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

Η είδηση της κατάργησης της Υποχρεωτικής Στράτευσης στη Γερμανία χαροποίησε όχι μόνο την νεολαία της χώρας αλλά και το διεθνές αντιμιλιταριστικό και αντιπολεμικό κίνημα. Συνοδεύτηκε όμως από την απογοήτευση που γέννησε η πληροφορία ότι το γερμανικό κράτος θα ακολουθήσει την πεπατημένη, καθώς πρόκειται να αυξήσει τα μισθοφορικά του στρατεύματα. Βλέπεις, οι σύγχρονες ανάγκες των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων, των δογμάτων καταστολής των κοινωνικών εξεγέρσεων και της γενίκευσης του κοινωνικού πολέμου σε παγκόσμιο επίπεδο, που απαιτούν την τρομοκρατική-κατασταλτική δράση και των Ενόπλων Δυνάμεων κατά των εργαζομένων, των μεταναστών και των αγωνιστών που συλλήβδην κατονομάζονται και λασπολογούνται ως τρομοκράτες, έχουν ως προϋπόθεση την συγκρότηση Επαγγελματικών Στρατών, εθνικών και υπερεθνικών (ΝΑΤΟ, ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ).
Αξίζει όμως να παρουσιάσουμε τα παραδείγματα στρατών όπως του Γερμανικού-Τουρκικού-Ρωσικού-Ελληνικού, για να καταλάβουμε πλήρως ποιες ανάγκες εξυπηρετεί η στρατιωτική θητεία και τι κρύβεται πίσω από τα μεγάλα εθνικιστικά λόγια.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα «Τις πύλες των γερμανικών στρατοπέδων πέρασαν οι τελευταίοι Γερμανοί φαντάροι καθώς ο στρατός της χώρας ετοιμάζεται για την κατάργηση της υποχρεωτικής θητείας τον Ιούλιο, τη μεγαλύτερη αλλαγή στην πενηντάχρονη ιστορία του. Η κατάταξη της τελευταίας σειράς ξεκίνησε χθες, και συνολικά έχουν κληθεί να υπηρετήσουν 12.500 νεαροί Γερμανοί. Η θητεία των τελευταίων Γερμανών φαντάρων θα κρατήσει έξι μήνες. Το γερμανικό υπουργείο Άμυνας προχωρά σε ευρεία αναδιάρθρωση των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, με κεντρικό άξονα μία πλήρως επαγγελματική Bundeswehr (Ομοσπονδιακός Στρατός). Το μέγεθος του γερμανικού στρατού θα είναι μεν μικρότερο με την κατάργηση της θητείας, με το υπουργείο να υπολογίζει σε 185.000 ένστολους αντί των σημερινών 250.000, αλλά ο στρατός της χώρας θα είναι πιο ευέλικτος και καλύτερα στελεχωμένος».
Καθώς οι ανάγκες του γερμανικού κατεστημένου, που ολοένα στέλνει ένοπλες δυνάμεις σε ιμπεριαλιστικές αποστολές, ικανοποιούνται καλύτερα από ένα μικρότερο, ευέλικτο, επαγγελματικό στρατό, αξίζει να δούμε από πού προήλθαν οι ισχυρότερες αντιδράσεις για την κατάργηση της υποχρεωτικής στράτευσης.
Οι πρώτοι που αντέδρασαν ήταν οι συντηρητικοί και η ακροδεξιά που είδαν ένα από τους «πύργους της εθνικοφροσύνης» τους να καταρρέει, θέτοντας υποκριτικά ζητήματα σχετικά με το Αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων! Αλήθεια, ποιος απειλεί τη Γερμανία; (όπως προπαγανδίζεται ο ρόλος του αστικού στρατού είναι Αμυντικός και επίσης εκτελεί χρέη θεματοφύλακα της δημοκρατίας, δηλαδή του αστικού κατεστημένου)
Τις διαφωνίες τους εξέφρασαν όμως και διάφοροι λειτουργοί του ευρύτερου συστήματος κοινωνικής πρόνοιας της χώρας. Γιατί υπήρξε αυτή η εξέλιξη;
Η ριζοσπαστική αριστερά στη Γερμανία, με σημαντική συνιστώσα της το φοιτητικό κίνημα, πρωταγωνίστησε τα προηγούμενα χρόνια σε σημαντικούς αγώνες που εναντιώθηκαν στις κυρίαρχες επιλογές του γερμανικού κράτους και του ΝΑΤΟ, αφού η χώρα βρισκόταν στην πρώτη γραμμή του Ψυχρού Πολέμου, απαιτήθηκε από αστικό κόσμο και τους Δυτικούς Συμμάχους ο μεταπολεμικός επανεξοπλισμός-επαναστρατιωτικοποίηση της, που βασίστηκε στο προηγούμενο ναζιστικό στρατιωτικό προσωπικό!
Η νεολαία όμως αυτή δεν ξέχασε τα ναζιστικά εγκλήματα, δεν αρνήθηκε να δει κατάματα τις θηριωδίες της Βέρμαχτ, που συχνά είχαν ως πρωταγωνιστές τους ίδιους τους γονείς της, που πλέον είχαν σημαντική κρατική θέση στη νέα Ομοσπονδιακή Δημοκρατία!
Από αυτή την σύγκρουση της γερμανικής κοινωνίας, από αυτή τη θαρραλέα στάση της νεολαίας ξεπηδά η άρνηση του γερμανικού στρατού και της Υποχρεωτικής Στράτευσης από τους νέους, με κατάληξη τον συμβιβασμό της επικράτησης του θεσμού της Εναλλακτικής Θητείας. Το γερμανικό κράτος επιτρέπει τη διαφοροποίηση και κερδίζει στρατιές χιλιάδων δωρεάν εργαζόμενων, συχνά νέων με ανώτερες σπουδές και σημαντικά επαγγελματικά εφόδια, που χρησιμοποιεί για να καλύψει κενά και θέσεις εργασίας στον Τομέα της Υγείας και των Κοινωνικών Υπηρεσιών.
Τώρα, μαζί με την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία, καταργείται και η εναλλακτική θητεία, χάρη στην οποία γηροκομεία, νοσοκομεία και άλλες μονάδες.
Η Γερμανική κυβέρνηση θέλοντας να τετραγωνίσει τον κύκλο και να εκμεταλλευτεί ξανά εργασιακά τη νεολαία υπόσχεται «εθελοντική θητεία», διάρκειας μεταξύ 12 και 23 μηνών.
Έχοντας, αυτά κατά νου μπορούμε να δούμε και τις εξελίξεις στον ελληνικό στρατό. Ο Ελληνοτουρκικός ανταγωνισμός δεν αποτελεί μόνο την καλύτερη ευκαιρία για να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη τους ξένες πολυεθνικές, Έλληνες έμποροι και βιομήχανοι του πολέμου, να εκτινάξουν τις μίζες τους ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και Απόστρατοι, αλλά αποτελεί ένα τρομερό διαχρονικό ιδεολογικό όπλο που συμβάλλει καθοριστικά στην διατήρηση της Υποχρεωτικής Στράτευσης μέσω της προβολής των «εθνικών κινδύνων»!
Ο ρόλος της υποχρεωτικής θητείας είναι πολλαπλός: συντριβή του πνεύματος αμφισβήτησης της νεολαίας και εθνικιστική-ρατσιστική κατήχηση, δωρεάν εργασία συντήρησης και φύλαξης των μονάδων, μαζικό απόθεμα Αναλώσιμων της Πρώτης Γραμμής σε ενδεχόμενη στρατιωτική σύγκρουση.
Ο ρόλος της εναλλακτικής θητείας υπήρξε επουσιώδης στην Ελλάδα, ενώ η ανεργία και η εργασιακή ανασφάλεια στη δεκαετία του 90' ώθησε σε μαζική στρατολογία Επαγγελματιών Οπλιτών. Σήμερα που η αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ εκτοξεύει την ανεργία και τα αδιέξοδα των νέων, Βενιζέλος και Μπεγλίτης ετοιμάζονται να αντικαταστήσουν τους ακριβούς ΕΠ.ΟΠ. (συνολικό κόστος 1500 ευρώ) με τους φθηνότερους ΕΦΟΠ (450-600 ευρώ κόστος).
Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης του απίστευτου εμπαιγμού και της ακραίας εργασιακής εκμετάλλευσης της νεολαίας που συντελείται στο όνομα της «εθνικής ενότητας» και της εκτέλεσης του «υπέρτατου αγαθού» θα θυμίσουμε το εξής:
Το 2003, στην Τσεχία που πλέον έχει καταργήσει την Υποχρεωτική Στράτευση, «40 Τσέχοι έφεδροι κατέθεσαν μήνυση ενάντια στο τσεχικό κράτος γιατί ο μισθός τους σαν στρατευμένοι ήταν μόλις το 1/10 του κατώτατου μισθού. Ο εκπρόσωπος τους Petra Mikese είπε ότι ο μισθός τους είναι από 500 έως 750 κορώνες και απαίτησε να εξισωθεί με το κατώτατο μισθό, δηλαδή 6200 κορώνες!
Στην Ελλάδα ο Μισθός του Φαντάρου είναι 8,5 ευρώ είτε ζούμε στην «Ισχυρή Ελλάδα της καπιταλιστικής ανάπτυξης και του Εκσυγχρονισμού» των Σημίτη-Γ.Παπανδρέου, είτε στην εποχή της «προβαλλόμενης απειλής Πτώχευσης» της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ των Γ.Παπανδρέου-Ευ.Βενιζέλου, προκαλώντας την Πτώχευση και τη Λεηλασία των εργατικών και νεολαιίστικων δικαιωμάτων.
Άλλο ένα παράδειγμα δυσβάστακτων βαρών στη νεολαία εξαιτίας της υποχρεωτικής στράτευσης αποτελεί ο Τουρκικός Στρατός.
Τα νούμερα σοκάρουν: 815 οικογένειες διαλύθηκαν τα τελευταία 10 χρόνια, όταν το παλικάρι τους επέστρεψε από την αγκαλιά της «μαμάς πατρίδας» μέσα σε ένα φέρετρο, τυλιγμένο με την τουρκική σημαία, έχοντας αυτοκτονήσει. Στοιχεία που αποκαλύπτουν μια απίστευτη ομοιότητα με αυτό που ζει, υφίστανται και τελικά τον οδηγεί στο απονενοημένο διάβημα και τον Έλληνα φαντάρο. Όμως η αναλογία του πληθυσμού ωθεί στο συμπέρασμα ότι ο ελληνικός στρατός είναι πιο δολοφονικός απέναντι στην νεολαία, αφού οι αυτοκτονίες είναι αναλογικά περισσότερες.
Οι αυτοκτονίες αποτελούν πτυχή των αιτιών που προκαλούν τόσες απώλειες ζωών νέων ανθρώπων στον στρατό. Σε αυτές πρέπει να προσθέσουμε τις συνεχείς απώλειες εξαιτίας της εντατικοποίησης και της σκληρής εκπαίδευσης, συχνά με πραγματικά πυρά, για να εξυπηρετηθεί το Αξιόμαχο. Τα θύματα από τον Ακήρυκτο Πόλεμο στο Αιγαίο και τους νεκρούς ενός σκληρού και άδικου πολέμου που διεξάγει ο τουρκικός στρατός και το αστικό κατεστημένο ενάντια στην Κουρδική μειονότητα της Νοτιοανατολικής Τουρκίας. Πόλεμος που χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για την επιβολή του καταπιεστικού κεμαλικού-μουσουλμανικού αστικού καθεστώτος στον τουρκικό λαό.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Τaraf, δυο επιπλέον στρατιώτες βρέθηκαν νεκροί στα στρατόπεδα τους. Ο ένας στη Σπάρτη της δυτικής Τουρκίας όπου βρέθηκε νεκρός σε άδειο χώρο του στρατοπέδου. Ο άλλος στο στρατόπεδο του στη Σμύρνη όπου αυτοκτόνησε στην σκοπιά. Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι οι αυτοκτονίες σημειώνονται σε περιοχές που δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς τα περισσότερα ψυχολογικά προβλήματα των στρατιωτών παρουσιάζονται στις μονάδες της Νοτιοανατολικής Τουρκίας όπου οι μάχες με το PKK είναι καθημερινές. Μιλιταρισμός, εθνικιστική και ρατσιστική προπαγάνδα, ιεραρχία, πειθαρχία, καψόνια, βαναυσότητες και αυθαιρεσία τσακίζουν την προσωπικότητα, ωθούν στα ναρκωτικά και τον αλκοολισμό καθώς ο στρατιώτης αναζητά αποκούμπι. Συχνά, ανάλογα τις ευαισθησίες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε ανθρώπου, το όπλο οπλίζεται και στρέφεται ενάντια στον ίδιο τον εαυτό του.
Τέλος, ένα από τα πιο αποκρουστικά φαινόμενα καταπίεσης και εξολόθρευσης της νεολαίας αποτελεί ο ρωσικός στρατός. Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Human Rights Watch), θεωρεί ότι οι Ρώσοι στρατευμένοι διαβιούν υπό άθλιες συνθήκες: το λιγοστό φαγητό που παρέχεται στους Ρώσους στρατιωτικούς είναι συνήθως απαίσιο, γεμάτο μικρόβια και ακαθαρσίες.
Οι στρατιώτες είναι πεινασμένοι και ταλαιπωρημένοι, σε ένα στρατό που κυριαρχεί η διαφθορά και βαρβαρότητα. Σύμφωνα με τη δολοφονημένη δημοσιογράφο Άννα Πολιτκόφσκαγια πολλοί γονείς εξαγοράζουν τη θητεία για να σώσουν τα παιδιά τους που συχνά δολοφονούνται από φίλια πυρά, βασανίζονται μέχρι θανάτου από εκπαιδευτές και παλιούς φαντάρους. Κάθε χρόνο, υπολογίζονται σε περισσότεροι από 500 οι Ρώσοι φαντάροι επιστρέφουν σε φέρετρα εξαιτίας αυτών των απάνθρωπων πρακτικών. Τέλος, τα τρομερά εγκλήματα του ρωσικού στρατού στην Τσετσενία (απαγωγές, δολοφονίες αμάχων, βιασμοί, αποκρουστικά βασανιστήρια κλπ) οδήγησαν πολλούς σε ψυχιατρικά ιδρύματα, τους έσπρωξαν στα ναρκωτικά και τον αλκοολισμό, ενώ οι αυτοκτονίες είναι σύνηθες φαινόμενο.
Πάνω από μισό εκατομμύριο νέοι κατατάσσονται κάθε χρόνο στον ρωσικό στρατό που μαστίζεται από την αυθαιρεσία αξιωματικών, διοικητών και επιτελών. Το νέο σκάνδαλο με τις άχρηστες στολές μας θυμίζει τη μαζική επιδημία μεταξύ των νεοσυλλέκτων στο Μαγκαντάν, όπου 80 στρατιώτες κατέληξαν στο νοσοκομείο με πνευμονία και ένας έχασε την ζωή του. Αποτέλεσμα μιας πορείας θανάτου από το στρατιωτικό αεροδρόμιο Τσκαλόφσκι, κοντά στη Μόσχα έως το Καμστάκτ, όπου φαντάροι που φορούσαν καλοκαιρινές στολές μεταφέρονταν με στρατιωτικά αεροσκάφη στα οποία η θερμοκρασία ήταν 30 βαθμούς υπό το μηδέν, έμειναν στην αναφορά που έγινε στο Νοβοσιμπίρσκ για δύο ώρες με θερμοκρασία 19 υπό το μηδέν, τους πέταξαν σε μια αποθήκη να κοιμηθούν στο γυμνό πάτωμα, χωρίς να τους προσφέρουν φαγητό.
Ποια ήταν η ιατρική φροντίδα που τους δόθηκε από τον στρατό όταν μαζικά ασθένησαν; Οι στρατιωτικοί γιατροί είχαν μόνο αντιβιοτικά που είχαν λήξει πριν από 10 χρόνια!
Τέλος, ο στρατός του Πούτιν κάνει και δουλεμπόριο στρατιωτών. Γνωστή η υπόθεση στην περιοχή Τούλα. Στο χωριό Ζαότσκι, ο διοικητής δάνειζε τους φαντάρους σε μια τοπική εταιρεία. Οι στρατιώτες Μπαρμπα Θωμάδες ζούσαν σε οίκημα χωρίς τζάμια στην άκρη του χωριού, υποχρεώνονταν να εργάζονται για τοπικούς άρχοντες και επιχειρηματίες και την αμοιβή τους εισέπραττε ο διοικητής τους, αξιωματικός των Διαστημικών Δυνάμεων.
Φυσικά δεν υπήρξε αντίδραση του Προέδρου Πούτιν και της ηγεσίας του στρατού.
Καταλαβαίνουμε επομένως γιατί για τον Βενιζέλο, Μεϊμαράκη, Καρατζαφέρη και τους ομολόγους τους ξένους αστούς πολιτικούς είναι τόσο ενοχλητική η απαίτηση για Κοινωνικό Έλεγχο στις Ένοπλες Δυνάμεις και για Ελεύθερο Συνδικαλισμό των Φαντάρων.
Κεντρικό Ζήτημα αντιπαράθεσης της νεολαίας με τον Κοινωνικό Μεσαίωνα που επιβάλλει η αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και το Μνημόνιο είναι η πάλη για την Κατάργηση της Υποχρεωτικής Στράτευσης και του Επαγγελματικού Στρατού, ο σεβασμός των δικαιωμάτων του Φαντάρου-Πολίτη με Στολή, η άμεση λήψη μέτρων για την οικονομική του ανακούφιση από το κόστος της Θητείας και η Μείωση αυτή στο Εξάμηνο, το Μπλοκάρισμα των Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και η έξοδος της χώρας από ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-Ε.Ε.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 diktiospartakos.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή...το Κράτος δεν μπορεί παρά να σκοτώνει τους αντιστεκόμενους όλων των ηλικιών
Επειδή...οι μπάτσοι ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα είναι κάτι άλλο από γουρούνια και δολοφόνοι
Επειδή...οι δικαστές πάντα θα φιλάνε τις κατουρημένες ποδιές των καθαρμάτων που τους χορήγησαν πανεπιστήμιο και καριέρα
Επειδή...Ζωή δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά συνεχή σύγκρουση με τις δυνάμεις που παράγουν θάνατο σε όλες τις μορφές του
Επειδή...το όνειρο των ανθρώπων το αποτελούν οι έμποροι,οι κομματάρχες,οι βιαστές,οι δημαγωγοί,οι ψηφοφόροι και οι καταναλωτές
Επειδή...δεν έχει νόημα η <<φαντασία>> που φιλοδοξεί να πάει στην εξουσία
...γι΄αυτό είμαστε υπερήφανοι που είμαστε...
******************(Α)ΝΑΡΧΙΚΟΙ******************

Άρης Βελουχιώτης

Άρης Βελουχιώτης

Che Guevara

Subcomandante MARCOS

Pancho Villa.

Emiliano Zapata

ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ

(ΟΔΟΔΕΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ)

1. ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ – Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΠΛΗΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

2. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΠΕΚΔΥΟΜΕΘΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΑΣ ΔΕΡΜΑ – ΟΛΟΓΥΜΝΟΙ ΚΙ ΩΡΑΙΟΙ ΩΣ ΟΝΕΙΡΑ ΕΑΡΙΝΑ, ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ AYTO ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ

3. ΚΥΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ – ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ

4. ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΙΡΙΔΙΖΟΥΣΕΣ ΠΟΜΦΟΛΥΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΑΣ – ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΙΚΗΣΟΥΜΕ

5. ΠΥΡΠΟΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ “ΠΑΡΕΛΘΟΝ” ΚΑΙ “ΜΕΛΛΟΝ” – ΔΕΝ ΜΑ΄Σ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ “ΤΩΡΑ”

6. ΛΕΞΕΙΣ-ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΚΑΝΕ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΛΕΚΤΑ ΑΠ’ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ

7. ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ – ΚΑΙΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ

8. ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΚΛΑΔΙΑ –ΔΕΣΤΕ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝΟΥΝ ΣΧΟΙΝΙΑ – ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΝΙΑ – ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΟΥΝ ΕΝΑΝ ΧΟΝΤΡΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

9. ΠΩ΄Σ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΗΤΑ; – Η ΑΘΩΩΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

10. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΤΡΑ – Η ΤΑΞΗ, ΤΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥΣ

11. ΔΕΣΤΕ! – ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΦΛΟΓΕΣ! ΨΗΛΑΦΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ

12. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ

13. Η “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ” ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ – ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΧΙΖΕΙ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΟΥ – ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΝ – ΣΤΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΕΣ

14. ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΥΣ: ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ – ΑΦΗΣΤΕ ΚΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ, ΝΑ ’ΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ ΝΑ ΦΩΛΙΑΣΟΥΝ. ΝΑ ’ΡΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ!

15. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ – ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ – ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΜΑΣ

16. ΜΕ ΒΟΓΓΗΤΑ, ΣΚΟΤΑΔΙΑ, ΔΑΚΡΥΑ, ΚΡΟΤΟΥΣ, ΚΡΑΥΓΕΣ, ΛΑΜΨΕΙΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Θ’ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΥΦΕΡΟ, “Σ’ ΑΓΑΠΩ”

17. ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΛΙΑΧΤΩΝ ΜΑΣ, Ο ΑΝΕΜΟΣ ΡΑΒΕΙ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

18. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ – ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ – ΓΙΑΤΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΑΥΤΟ ΑΝΑΠΟΤΡΕΠΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ

19. ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ΄ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΤΕ – ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΝΟΥΣΙΟ ΟΝΕΙΡΟ – ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΠΡΩΙΝΗ ΟΜΙΧΛΗ – Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ

20. ΘΑ ’ΡΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΙ ΜΑ΄Σ ΧΡΗΣΙΜΕΥΑΝ

21. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ: Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ – ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ) – Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ – ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΤΗ ΖΩΗ

22. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ! ΕΜΦΑΝΙΣΤΕ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ

23. ΖΩ ΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩ ΚΟΣΜΟΥΣ – Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΤΙΚΗ, Ή ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

24. ΔΕΣΤΕ! ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΡΠΟΛΗΜΕΝΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, Η ΣΕΛΗΝΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕΙ ΑΤΑΡΑΧΗ – ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ! ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΚΡΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΜΙΑ ΑΠΟΚΟΣΜΗ ΜΕΛΩΔΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

25. ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΥΡΙΣΚΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠ’ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ – ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΟΡΘΙΟΣ

26. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ – ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΖΕΙ


ο αγώνας ενάντια στην λήθη είναι αγώνας ενάντια στην εξουσία (Α)

ο αγώνας ενάντια στην λήθη είναι αγώνας ενάντια στην εξουσία (Α)

"ΦΑΝΤΑΖΕΤΕ ΩΡΑΙΟΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΧΡΕΗ... ...ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ"

"ΦΑΝΤΑΖΕΤΕ ΩΡΑΙΟΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΧΡΕΗ... ...ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ"

Θα ΜΑΣ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΜΟΝΟ η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ! ! !