Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΡΥΦΕΣ

Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΡΥΦΕΣ


Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Οι Διαδικτυακοί <<φίλοι>> της CIA

Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών. Οχι η παλιά ελληνική ΚΥΠ που μετονομάστηκε σε ΕΥΠ αλλά η αμερικανική. Εχει φίλους και φίλες με σάρκα και οστά, που είτε τρέφουν αισθήματα «πλατωνικού» έρωτα για τις δραστηριότητές της (πραξικοπήματα, αποσταθεροποιήσεις κρατών, πολιτικές δολοφονίες, υποκλοπές, εκβιασμοί) είτε βρίσκονται κανονικά στο μισθολόγιο. Ετσι ήταν, έτσι θα παραμείνει. Πρόσφατα, προστέθηκε μία άλλη κατηγορία «φίλων» της CIA, οι διαδικτυακοί μέσω του Facebook.


Η σκοτεινή τούτη υπηρεσία έφτιαξε ανοιχτό γκρουπ στο Facebook, διαφημίζει τα καλούδια της και μάλλον ψαρεύει στον ωκεανό των πληροφοριών για... πληροφορίες και, αν τα άστρα βρεθούν στη σωστή θέση, για συνεργάτες. Ο,τι ήθελε προκύψει. Μεταξύ άλλων, στη λίστα με τους διαδικτυακούς εγγεγραμμένους στο γκρουπ προέκυψαν και αρκετοί Ελληνες!


«Θα συνεργαζόμουν με ξένη υπηρεσία, αλλά όχι κατά της πατρίδας μου. Και βεβαίως θα γινόμουν φίλος της ΕΥΠ (στο Facebook)... Πληροφορίες δεν χρειάζεται να μου ζητήσουν... Δεν τους έχω για τόσο βλάκες. Ή μήπως δεν μπορούν να τα βρουν μόνοι; Αλλά αν ζητούσαν, δεν θα ’δινα τίποτα, ειδικά για φίλους. (...) Θα δεχόμουν να εργαστώ για τη CIA ανάλογα με τη θέση. Αν ήταν όμως θέση στην οποία θα κινδύνευε η ζωή μου για τη CIA, δεν θα δεχόμουν. Για την ΕΥΠ, ναι».


Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον χρήστη «Stathis T». Είναι νέος, είκοσι τριών ετών. Εχει όνειρα, φιλοδοξίες και περίπου τριακόσιους είκοσι φίλους στο Facebook. Το γκρουπ της CIA είναι ένα από τα εξήντα δύο στα οποία έχει γραφτεί. Από τους Ελληνες πράκτορες θαυμάζει τον Σάββα Καλεντερίδη. Από τους ξένους, τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Δεν φοβάται μήπως η εγγραφή του σε αυτήν την παράξενη σύναξη αποτελέσει αφορμή να φακελωθεί.


«Το φακέλωμα δεν με φοβίζει... Αλλωστε, είμαι καλά φακελωμένος ήδη... Δεν θα μπορούσα να διατρέχω τους ίδιους κινδύνους και εδώ»;


Το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει προβλήματα, αν ταξιδέψει σε ισλαμική χώρα λόγω της ηλεκτρονικής «φιλίας» του με τη CIA μάλλον δεν το είχε σκεφτεί, αλλά όταν το αναλογίστηκε, δεν ανησύχησε ιδιαίτερα: «Μπορεί όντως να προκαλέσει προβλήματα λόγω προκατάληψης και επιφύλαξης από μέρος τους. Το πολύ πολύ να είμαι άλλο ένα θύμα. Το πρώτο θα ’μαι ή το τελευταίο»;


Ο Stathis T. είναι ο ένας από τους δύο (μόνο!) που δέχτηκαν να μιλήσουν επώνυμα για την εκ πρώτης όψεως «ανάρμοστη» σχέση τους με την αμερικανική υπηρεσία. Ο άλλος φέρει την ηλεκτρονική υπογραφή Harris A. Τα ονοματεπώνυμά τους ωστόσο κρίθηκε σκόπιμο να μη δημοσιευτούν, μιας και όλοι οι άλλοι (ομογενείς ή Ελλαδίτες) που δέχτηκαν την πρόκληση-πρόσκληση της εφημερίδας δεν ήθελαν επ’ ουδενί να δημοσιευτούν τα ονόματα, πολλώ δε μάλλον οι φωτογραφίες τους. Συνεπώς, δεν υπάρχει λόγος να ξεχωρίσουμε σαν τις μύγες μες στο γάλα δύο συμπατριώτες μας. Οποιος θέλει να το κάνει μπορεί να υποστεί τη βάσανο να ανατρέξει στις 5.893 εγγραφές που διαθέτει το γκρουπ. Θα τους δει όλους!


Η CIA, ως γνωστόν, διαδραμάτισε αρνητικό ρόλο στην εξέλιξη της ελληνικής πολιτικής κατάστασης (πραξικόπημα ’67, β’ πραξικόπημα ’73, Κυπριακό κ.ά.). Ενας Ελληνας δεν πρέπει να νιώθει (επιεικώς) περίεργα όταν εγγράφεται στο γκρουπ της; Ο Harris A. απαντά:


«Για να καταλάβεις πώς θα κινηθεί κάποιος, πρέπει πρώτα να τον γνωρίσεις, να ακούσεις τις θέσεις του και, αφού σου δίνει το βήμα, να αναφέρεις και τις δικές σου. Είμαι απλώς ένα μέλος που λέει και ακούει απόψεις τίποτα παραπάνω και όχι υποστηρικτής. (...) Κάθε μέρα έχω τρία με εφτά αιτήματα για φιλίες στο Facebook και τα κάνω όλα αποδεκτά. Μέχρι σήμερα έχω χίλια ένα και ανεβαίνουν. Μόνος πήρα την πρωτοβουλία να εγγραφώ στο γκρουπ της CIA».


Δεν τον φοβίζει το γεγονός ότι η CIA μπορεί να τον φακελώσει; «Μόνο με αυτόν τον τρόπο; Καλύτερα να βλέπεις από μέσα τι λένε για σένα και τη χώρα σου και να προσπαθείς να περάσεις και τις δικές σου θέσεις παρά να είσαι απέναντι. ΟΧΙ, δεν θα συνεργαζόμουν με ξένη υπηρεσία πληροφοριών. Κανένας δεν μπορεί να ξέρει καλύτερα τα συμφέροντά μας από τους ίδιους τους Ελληνες και τις αρμόδιες αρχές, άσχετα εάν μερικές φορές μας πρόδωσαν. Πάντα υπάρχουν οι Εφιάλτες»…


Αν οι διαχειριστές του συγκεκριμένου γκρουπ ζητούσαν από τον Harri A. πληροφορίες για γνωστούς, φίλους, συναδέλφους στην εργασία ή γενικότερα για την κατάσταση στη χώρα μας, θα τους τις παρείχε;


«Το να ζητήσουν κάτι από εμένα θεωρώ ότι είναι αδύνατον. Σίγουρα, εάν θέλουν να μάθουν κάτι, το μαθαίνουν πολύ πιο εύκολα μόνοι τους, αφού θεωρητικά μπορούν να μπουν σε όλους τους λογαριασμούς όχι μόνο στο Facebook, αλλά παντού».


Ο Harris A. απορρίπτει δίχως δεύτερη κουβέντα κάθε σκέψη για συνεργασία με τη CIA. Την εργασία ωστόσο δεν την αποκλείει, απαντώντας βεβαίως με χιουμοριστική διάθεση στο ερώτημα.


Αν σας ζητούσαν να εργαστείτε για την CIA, θα δεχόσασταν; «Παλαιότερα, όχι, τώρα λόγω της κρίσης θα το σκεφτόμουνα».


1. Υπάρχουν 5.893 «φίλοι» της CIA παγκοσμίως.
2. Οι Ελληνες αριθμούν τους 56.
3. Υπάρχουν μόλις 4 γυναίκες. Οι υπόλοιποι είναι άντρες.
4. Καμία γυναίκα δεν απάντησε σε ερωτήσεις.
5. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δέχτηκαν το ερωτηματολόγιο, κατατρόμαξαν, ντράπηκαν και απέσυραν αμέσως τη δική τους συμμετοχή.
6. Οι περισσότεροι ζουν στη Βόρειο Ελλάδα.
7. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ένας από όλους τους δικούς μας να σχετίζεται (τρόπον τινά) με τις ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας.
8. Οι ηλικίες τους κυμαίνονται από 22 - 50. Οι περισσότεροι σπουδάζουν ή έχουν ολοκληρώσει πανεπιστημιακές σπουδές.
9. Περίπου το 30% των Ελλήνων φίλων της CIA είναι ομογενείς.
10. Αξιοσημείωτο είναι ότι περί τους μισούς από τους Ελληνες φίλους της CIA που εμφανίζουν στο προφίλ τους πολιτικές προτιμήσεις δηλώνουν σοσιαλιστές!
11. Τη μεγαλύτερη ζημιά μας την έχει κάνει ο Τζέιμς Μποντ. Πάμπολλοι χρήστες δηλώνουν φανατικοί με τις ταινίες του 007.
12. Από τους 5.893 «φίλους-CIA» οι 10 είναι εγγεγραμμένοι στο Facebook με όνομα χρήστη Οσάμα μπιν Λάντεν!
13. Οι Ελληνες κατά κύριο λόγο θεωρούν πράκτορες-πρότυπα τον Σάββα Καλεντερίδη και τον Βλαντιμίρ Πούτιν.
14. Οπως μας είπαν (τουλάχιστον όσοι αποδέχτηκαν να μιλήσουν), ουδείς έχει προσεγγιστεί από τη CIA για να εργαστεί για λογαριασμό της. Το μόνο που έλαβαν ήταν ένα ενημερωτικό e-mail που αφορούσε τον τρόπο και τους όρους εργασίας για την υπηρεσία.
15. Στον ηλεκτρονικό «πίνακα ανακοινώσεων» του γκρουπ υπάρχουν 957 μηνύματα.
16. Οι χώρες που πρωταγωνιστούν στο εν λόγω γκρουπ είναι οι ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Τουρκία, Σκόπια, Βουλγαρία, Πολωνία. Ρώσους ψάξαμε, δεν βρήκαμε.
17. Παραδόξως, πολλοί Αραβες μοστράρουν το πρόσωπο και το όνομά τους στο γκρουπ. Παλαιστίνιοι, μόλις τέσσερις.
18. Η ΕΥΠ δεν έχει γκρουπ στο Facebook. H NSA και η Mossad έχουν.
19. Οι λέξεις που συναντάς πολύ συχνά στα διάφορα posts του γκρουπ είναι «πατριωτισμός, cool, επαγγελματισμός, ταξίδια, ακεραιότητα».
20. Αξιοπερίεργο είναι ότι από τη μια οι Ελληνες χρήστες κατά κύριο λόγο απέφυγαν να μιλήσουν επώνυμα και να αποδεχτούν τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας τους στην εφημερίδα, και από την άλλη, όλα τα στοιχεία τους είναι προσβάσιμα μέσω του προαναφερθέντος γκρουπ.

Κουιζάκια

Στο γκρουπ αυτό δεν βαριέσαι ποτέ. Υπάρχουν κουιζάκια για να αξιολογήσεις (μόνον εσύ;) την προσωπικότητά σου, δοκιμασίες ανάλυσης φωτογραφιών και ένα σωρό δημοσιεύματα που τραβούν την προσοχή. Περιέργως, δεν περιλαμβάνονται φωτογραφίες από τις μαυροφορεμένες γυναίκες αγνοουμένων στην Κύπρο από το ματωμένο 1974, από τα Κατεχόμενα, οι παλιές καλές χειραψίες του Σαντάμ με τον Ράμσφελντ, το βομβαρδισμένο προεδρικό μέγαρο της Χιλής, φωτογραφίες από το μακελειό στη Σερβία, στο Αφγανιστάν και τα διαμελισμένα παιδιά του Ιράκ. Ποιος ξέρει; Ισως γίνουν οι σχετικές αναρτήσεις στο μέλλον. Καλή σταδιοδρομία σε όσους την επιδιώξουν, και μία συμβουλή: τους καλύτερους φίλους της η CIA δεν τους εκθέτει εγγράφοντάς τους σε ηλεκτρονικούς καταλόγους. Τους τοποθετεί σε περίοπτες θέσεις στην κοινωνία μας. Τους βλέπουμε συνεχώς στην τηλεόραση, τους διαβάζουμε, τους ακούμε από τα ραδιόφωνά μας. Ενίοτε, τους ψηφίζουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή...το Κράτος δεν μπορεί παρά να σκοτώνει τους αντιστεκόμενους όλων των ηλικιών
Επειδή...οι μπάτσοι ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα είναι κάτι άλλο από γουρούνια και δολοφόνοι
Επειδή...οι δικαστές πάντα θα φιλάνε τις κατουρημένες ποδιές των καθαρμάτων που τους χορήγησαν πανεπιστήμιο και καριέρα
Επειδή...Ζωή δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά συνεχή σύγκρουση με τις δυνάμεις που παράγουν θάνατο σε όλες τις μορφές του
Επειδή...το όνειρο των ανθρώπων το αποτελούν οι έμποροι,οι κομματάρχες,οι βιαστές,οι δημαγωγοί,οι ψηφοφόροι και οι καταναλωτές
Επειδή...δεν έχει νόημα η <<φαντασία>> που φιλοδοξεί να πάει στην εξουσία
...γι΄αυτό είμαστε υπερήφανοι που είμαστε...
******************(Α)ΝΑΡΧΙΚΟΙ******************

Άρης Βελουχιώτης

Άρης Βελουχιώτης

Che Guevara

Subcomandante MARCOS

Pancho Villa.

Emiliano Zapata

ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ

(ΟΔΟΔΕΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ)

1. ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ – Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΠΛΗΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

2. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΠΕΚΔΥΟΜΕΘΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΑΣ ΔΕΡΜΑ – ΟΛΟΓΥΜΝΟΙ ΚΙ ΩΡΑΙΟΙ ΩΣ ΟΝΕΙΡΑ ΕΑΡΙΝΑ, ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ AYTO ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ

3. ΚΥΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ – ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ

4. ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΙΡΙΔΙΖΟΥΣΕΣ ΠΟΜΦΟΛΥΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΑΣ – ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΙΚΗΣΟΥΜΕ

5. ΠΥΡΠΟΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ “ΠΑΡΕΛΘΟΝ” ΚΑΙ “ΜΕΛΛΟΝ” – ΔΕΝ ΜΑ΄Σ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ “ΤΩΡΑ”

6. ΛΕΞΕΙΣ-ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΚΑΝΕ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΛΕΚΤΑ ΑΠ’ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ

7. ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ – ΚΑΙΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ

8. ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΚΛΑΔΙΑ –ΔΕΣΤΕ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝΟΥΝ ΣΧΟΙΝΙΑ – ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΝΙΑ – ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΟΥΝ ΕΝΑΝ ΧΟΝΤΡΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

9. ΠΩ΄Σ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΗΤΑ; – Η ΑΘΩΩΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

10. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΤΡΑ – Η ΤΑΞΗ, ΤΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥΣ

11. ΔΕΣΤΕ! – ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΦΛΟΓΕΣ! ΨΗΛΑΦΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ

12. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ

13. Η “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ” ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ – ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΧΙΖΕΙ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΟΥ – ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΝ – ΣΤΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΕΣ

14. ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΥΣ: ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ – ΑΦΗΣΤΕ ΚΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ, ΝΑ ’ΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ ΝΑ ΦΩΛΙΑΣΟΥΝ. ΝΑ ’ΡΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ!

15. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ – ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ – ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΜΑΣ

16. ΜΕ ΒΟΓΓΗΤΑ, ΣΚΟΤΑΔΙΑ, ΔΑΚΡΥΑ, ΚΡΟΤΟΥΣ, ΚΡΑΥΓΕΣ, ΛΑΜΨΕΙΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Θ’ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΥΦΕΡΟ, “Σ’ ΑΓΑΠΩ”

17. ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΛΙΑΧΤΩΝ ΜΑΣ, Ο ΑΝΕΜΟΣ ΡΑΒΕΙ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

18. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ – ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ – ΓΙΑΤΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΑΥΤΟ ΑΝΑΠΟΤΡΕΠΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ

19. ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ΄ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΤΕ – ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΝΟΥΣΙΟ ΟΝΕΙΡΟ – ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΠΡΩΙΝΗ ΟΜΙΧΛΗ – Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ

20. ΘΑ ’ΡΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΙ ΜΑ΄Σ ΧΡΗΣΙΜΕΥΑΝ

21. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ: Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ – ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ) – Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ – ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΤΗ ΖΩΗ

22. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ! ΕΜΦΑΝΙΣΤΕ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ

23. ΖΩ ΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩ ΚΟΣΜΟΥΣ – Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΤΙΚΗ, Ή ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

24. ΔΕΣΤΕ! ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΡΠΟΛΗΜΕΝΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, Η ΣΕΛΗΝΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕΙ ΑΤΑΡΑΧΗ – ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ! ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΚΡΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΜΙΑ ΑΠΟΚΟΣΜΗ ΜΕΛΩΔΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

25. ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΥΡΙΣΚΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠ’ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ – ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΟΡΘΙΟΣ

26. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ – ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΖΕΙ


ο αγώνας ενάντια στην λήθη είναι αγώνας ενάντια στην εξουσία (Α)

ο αγώνας ενάντια στην λήθη είναι αγώνας ενάντια στην εξουσία (Α)

"ΦΑΝΤΑΖΕΤΕ ΩΡΑΙΟΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΧΡΕΗ... ...ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ"

"ΦΑΝΤΑΖΕΤΕ ΩΡΑΙΟΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΧΡΕΗ... ...ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ"

Θα ΜΑΣ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΜΟΝΟ η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ! ! !