Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΡΥΦΕΣ

Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΡΥΦΕΣ


Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Ιθαγένεια και πολιτικά δικαιώματα τώρα ! 12/1/2010

Η κατάθεση του ν/σ της κυβέρνησης για την ιθαγένεια και την συμμετοχή στις εκλογές ομογενών και μεταναστών προκάλεσε πολύ έντονη αντιπαράθεση με χιλιάδες σχόλια στο διαδίκτυο, εκστρατεία του ΛΑΟΣ και νεοφασιστικών οργανώσεων όπως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για δημοψήφισμα ενάντια στο νομοσχέδιο και διαφωνίες, με διαφορετικούς βαθμούς έντασης, από τη ΝΔ αλλά και ένα τμήμα του ΠΑΣΟΚ. Όλα αυτά μπορεί να οδηγήσουν σε υπαναχωρήσεις της κυβέρνησης ενόψει της τελικής κατάθεσης του ν/σ.

Σ? όλους τους εθνικιστές που ωρύονται για την σπίλωση των ελληνικών ψυχών με την παραχώρηση δικαιωμάτων σε μετανάστες, κρίνουμε πως την καλύτερη απάντηση τη δίνει ο Γ. Κοντορίνης, δημοτικός σύμβουλος στη Σόλνα της Σουηδίας και πρόεδρος του Δικτύου Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης (ΤΑ ΝΕΑ 31.12.09)

« Θέλω τα παιδιά μου να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους Σουηδούς πολίτες. Θα ήταν παράλογο να μην τα έχουν αφού εδώ μεγαλώνουν, εδώ πηγαίνουν σχολείο, εδώ γεννήθηκαν. Δεν θα θέλουν να έχουν άνιση μεταχείριση επειδή οι γονείς τους γεννήθηκαν σε άλλη χώρα»

Το σχέδιο νόμου καθεαυτό επιχειρεί να κάνει μισό βήμα μπροστά στην αναγνώριση μιας πραγματικότητας που αφορά πάνω από 200.000 παιδιά μεταναστών και εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.

Στο ζήτημα της ιθαγένειας για τα παιδιά των μεταναστών παραχωρείται η υπηκοότητα στα παιδιά όσων μεταναστών ζουν μόνιμα και νόμιμα επί 5 συνεχή έτη. Επίσης όσα παιδιά έχουν παρακολουθήσει τις 3 πρώτες τάξεις του Δημοτικού ή 6 τουλάχιστον τάξεις ελληνικού σχολείου στην Ελλάδα.

Αναγνωρίζοντας ότι γίνεται ένα βήμα σε σχέση με την μέχρι σήμερα απάνθρωπη αντιμετώπιση της β' γενιάς μεταναστών δεν μπορούμε να μην τονίσουμε ότι αυτοί οι περιορισμοί ουσιαστικά αποκλείουν από την παροχή ιθαγένειας δεκάδες χιλιάδες παιδιά μεταναστών των οποίων οι γονείς δεν είναι νόμιμοι ή δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν όσες τάξεις του σχολείου απαιτούνται. Σήμερα χιλιάδες μετανάστες δεν είναι νόμιμοι για μια σειρά από λόγους για τους οποίους δεν έχουν καμία ευθύνη. Όπως για παράδειγμα επειδή δεν έχουν τα απαιτούμενα ένσημα, επειδή οι εργοδότες τους υποχρεώνουν να δουλέψουν «μαύρα», γιατί έχουν μπλέξει στο δαίδαλο της γραφειοκρατίας και οι αιτήσεις του εκκρεμούν, γιατί έχουν χάσει τη δουλειά τους λόγω κρίσης κοκ. Επίσης όσοι πρόσφυγες ζητούν άσυλο και δεν τους παραχωρείται, παρότι αποτελούν κραυγαλέες περιπτώσεις που θα έπρεπε να τους παραχωρηθεί άσυλο, καθώς στην Ελλάδα έχουμε μια από τις χειρότερες - αν όχι την χειρότερη - επιδόσεις στην ΕΕ στην παροχή ασύλου (κάτω από 1%).

Τέλος, το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά μιλούσε για 3ετή φοίτηση σε ελληνικό σχολείο ενώ τώρα εισάγει την 6ετή δυσκολεύοντας όσα παιδιά μεταναστών εγκαταλείπουν το σχολείο για βιοποριστικούς λόγους.

Στο ζήτημα της συμμετοχής στις δημοτικές εκλογές το ν/σ δίνει για πρώτη φορά το δικαίωμα ψήφου στις δημοτικές στους ομογενείς και σε όσους έχουν άδεια διαμονής αορίστου χρόνου, 10ετούς διάρκειας ή καθεστώς του επί μακρόν διαμένοντος. Αυτό αφορά χιλιάδες ομογενείς - κύρια από Αλβανία - που ήδη γίνονται αντικείμενο διεκδίκησης από τα πολιτικά γραφεία πολιτευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ με ρουσφέτια κτλ. Σ' ότι αφορά στους υπόλοιπους δικαιούχους, αφορά ελάχιστους - καθώς είναι λίγο πάνω από 100 οι επί μακρόν διαμένοντες και λίγες εκατοντάδες όσοι έχουν αορίστου χρόνου ή 10ετούς διάρκειας.

Επιπλέον στις προϋποθέσεις για την πολιτογράφηση υπάρχει η σύνδεση με το ποινικό μητρώο όπου μεταξύ άλλων απαιτείται και η μη καταδίκη για πώληση cd, έλλειψη χαρτιών, αντίσταση κατά της αρχής κ.α που αφορούν πολλούς μετανάστες και πρακτικά τους αφαιρεί τη δυνατότητα πολιτογράφησης παρότι είτε δεν μπορούσαν να ζήσουν αλλιώς είτε γιατί ο οποιοσδήποτε μπάτσος τους τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί.

Ακόμα, τους αφαιρείται το δικαίωμα της οποιασδήποτε συμμετοχής στις εκλογές β΄ βαθμού (νομαρχιακές, περιφερειακές) καθώς και το δικαίωμα εκλογής στη θέση του δημάρχου ή αντιδημάρχου παρότι αντίστοιχα δικαιώματα έχουν οι μετανάστες σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ενώ πάνω από 300 Έλληνες που διαμένουν στο εξωτερικό κατέχουν ήδη θέσεις σε κοινοβούλια, δήμους, νομαρχίες και περιφέρειες.

Τέλος μπορεί το παράβολο για την αίτηση πολιτογράφησης να μειώνεται από τα 1500 στα 1000 ευρώ αλλά ακόμα και έτσι παραμένει το πιο ακριβό στην ΕΕ και δυσβάστακτο για την συντριπτική πλειοψηφία των αιτούντων.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

- Παροχή ιθαγένειας σε όλα τα παιδιά μεταναστών χωρίς όρους και προϋποθέσεις

- Παραχώρηση του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε δημοτικές-νομαρχιακές ή περιφερειακές εκλογές σε όσους μετανάστες ζουν επί 5 χρόνια στη χώρα.

- Συμβολικό παράβολο για την αίτηση πολιτογράφησης όχι πάνω από 100ευρώ.

1 σχόλιο:

  1. [ " ... κρίνουμε πως την καλύτερη απάντηση τη δίνει ο Γ. Κοντορίνης, δημοτικός σύμβουλος στη Σόλνα της Σουηδίας και πρόεδρος του Δικτύου Ελλήνων Αιρετών Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης (ΤΑ ΝΕΑ 31.12.09)" ]

    Πείτε στον κ Κοντορίνη, εκεί που ρεμβάζει στην Σόλνα της Σουηδίας, και στους συνοδοιπόρους του "προοδευτικού" κατεστημένου, τα παρακάτω:

     
    Η προπαγάνδα περι Μεταναστών Ελλήνων για ότι έχουν, που δεν έχουν οι εδώ Μετανάστες,
    - στην Ελβετία
    - στην Γερμανία
    - στην Αμερική
    - στην Σουηδία
    ας πει την αλήθεια ότι οι δικοί μας Μετανάστες πήγαν με πρόσκληση, ή αποδοχή εργασίας.

    Ας πει η προπαγάνδα την αλήθεια ότι ο Μετανάστης, που πήγε νόμιμα κάπου, ΦΥΣΙΚΑ και πρέπει κάποτε να αποκτήσει δικαιώματα. ΕΚΕΙΝΟΣ ο Μετανάστης δεν μπορεί ο ίδιος και τα παιδιά του να είναι υποχείρια της όποιας χώρας τον κάλεσε να τον ξεζουμίσει στην δουλειά.

    Ας πει την αλήθεια η προπαγάνδα ότι οι νόμιμοι Μετανάστες δεν πήγαν σε άλλες χώρες
    - ούτε σπρωγμένοι από τα παιχνίδια του Διεθνισμού
    - ούτε για να αλώσουν τις τοπικές κοινωνίες
    - ούτε για να δημιουργήσουν εκ του μηδενός εθνικές μειονότητες
    - ούτε για να αλλοιώσουν τα εκλογικά σώματα
    - ούτε για να πάρουν την δουλειά του ντόπιου.

    Οι φιλάνθρωποι πολιτικοί μας ας φτιάξουν πρώτα την χώρα σαν την Γερμανία, και μετά βλέπουμε κατα πόσο θα γράψουμε:
    - στις σόλες μας τα δίκια του ντόπιου εργάτη και την ευνομία όλων των πολιτών, με τους λαθραίους Μετανάστες,
    - στην καρδιά μας τα συμφέροντα του ντόπιου εργοδότη και του ψηφοθήρα πολιτικού, με τους λαθραίους Μετανάστες.

    Αυτή η τεράστια αλλοίωση του Εκλογικού σώματος,
    απο ανθρώπους που δεν ζητήσαμε να έρθουν, ούτε τους δεχτήκαμε να έρθουν,
    γιατί λογίζεται ως ηθική χωρίς την ΡΗΤΗ αποδοχή από τον λαό με Δημοψήφισμα;
    Γιατί τους συγκρίνουν με τους δικούς μας νόμιμους Μετανάστες που τους είχαν ζητήσει εκείνες οι χώρες;
    Γιατί αναφέρονται, επίτηδες, γενικόλογα σε «δικαιώματα» εννοώντας τα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ οι πολίτες αναφερόμαστε στα πολιτικά δικαιώματα;
    Γιατί αυτή η, ατελείωτη, αλητεία της προπαγάνδας;

    Γιατί προτάσσουν την "νωπή λαϊκή εντολή",
    για επέμβαση σε τόσο βαρύ Θεσμικό θέμα κρυμμένη στο βάθος του προ-εκλογικού πακέτου,
    σαν προσφορά μανάβη με 1 πεπόνι και 1 σάπιο καρπούζι;

    Γκέγκε τώρα;

     

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή...το Κράτος δεν μπορεί παρά να σκοτώνει τους αντιστεκόμενους όλων των ηλικιών
Επειδή...οι μπάτσοι ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα είναι κάτι άλλο από γουρούνια και δολοφόνοι
Επειδή...οι δικαστές πάντα θα φιλάνε τις κατουρημένες ποδιές των καθαρμάτων που τους χορήγησαν πανεπιστήμιο και καριέρα
Επειδή...Ζωή δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά συνεχή σύγκρουση με τις δυνάμεις που παράγουν θάνατο σε όλες τις μορφές του
Επειδή...το όνειρο των ανθρώπων το αποτελούν οι έμποροι,οι κομματάρχες,οι βιαστές,οι δημαγωγοί,οι ψηφοφόροι και οι καταναλωτές
Επειδή...δεν έχει νόημα η <<φαντασία>> που φιλοδοξεί να πάει στην εξουσία
...γι΄αυτό είμαστε υπερήφανοι που είμαστε...
******************(Α)ΝΑΡΧΙΚΟΙ******************

Άρης Βελουχιώτης

Άρης Βελουχιώτης

Che Guevara

Subcomandante MARCOS

Pancho Villa.

Emiliano Zapata

ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ

(ΟΔΟΔΕΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ)

1. ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ – Ο ΠΑΛΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΠΛΗΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

2. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΠΕΚΔΥΟΜΕΘΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΑΣ ΔΕΡΜΑ – ΟΛΟΓΥΜΝΟΙ ΚΙ ΩΡΑΙΟΙ ΩΣ ΟΝΕΙΡΑ ΕΑΡΙΝΑ, ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ AYTO ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ

3. ΚΥΟΦΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ – ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ

4. ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΙΡΙΔΙΖΟΥΣΕΣ ΠΟΜΦΟΛΥΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΑΣ – ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΙΚΗΣΟΥΜΕ

5. ΠΥΡΠΟΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ “ΠΑΡΕΛΘΟΝ” ΚΑΙ “ΜΕΛΛΟΝ” – ΔΕΝ ΜΑ΄Σ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ “ΤΩΡΑ”

6. ΛΕΞΕΙΣ-ΜΟΛΟΤΩΦ ΣΚΑΝΕ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΛΕΚΤΑ ΑΠ’ ΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ

7. ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ – ΚΑΙΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ

8. ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΚΛΑΔΙΑ –ΔΕΣΤΕ! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝΟΥΝ ΣΧΟΙΝΙΑ – ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΝΙΑ – ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΟΥΝ ΕΝΑΝ ΧΟΝΤΡΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

9. ΠΩ΄Σ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΗΤΑ; – Η ΑΘΩΩΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΣΕ ΑΧΡΗΣΤΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

10. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΕΡΕΤΡΑ – Η ΤΑΞΗ, ΤΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥΣ

11. ΔΕΣΤΕ! – ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΦΛΟΓΕΣ! ΨΗΛΑΦΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ

12. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΦΟ – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΤΥΛΟ

13. Η “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ” ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ – ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΧΙΖΕΙ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΟΥ – ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΝ – ΣΤΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΑΙΔΟΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΕΣ

14. ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΟΜΥΑΛΟΥΣ: ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ – ΑΦΗΣΤΕ ΚΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ, ΝΑ ’ΡΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ ΝΑ ΦΩΛΙΑΣΟΥΝ. ΝΑ ’ΡΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ!

15. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ – ΤΩΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ – ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΜΑΣ

16. ΜΕ ΒΟΓΓΗΤΑ, ΣΚΟΤΑΔΙΑ, ΔΑΚΡΥΑ, ΚΡΟΤΟΥΣ, ΚΡΑΥΓΕΣ, ΛΑΜΨΕΙΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Θ’ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΥΦΕΡΟ, “Σ’ ΑΓΑΠΩ”

17. ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΛΙΑΧΤΩΝ ΜΑΣ, Ο ΑΝΕΜΟΣ ΡΑΒΕΙ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

18. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ – ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ – ΓΙΑΤΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΑΥΤΟ ΑΝΑΠΟΤΡΕΠΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ

19. ΦΟΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ΄ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΤΕ – ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΝΟΥΣΙΟ ΟΝΕΙΡΟ – ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΠΡΩΙΝΗ ΟΜΙΧΛΗ – Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ

20. ΘΑ ’ΡΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΤΙ ΜΑ΄Σ ΧΡΗΣΙΜΕΥΑΝ

21. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ: Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ – ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ) – Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ – ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΤΗ ΖΩΗ

22. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ, ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ! ΕΜΦΑΝΙΣΤΕ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΛΕΦΑΡΑ

23. ΖΩ ΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩ ΚΟΣΜΟΥΣ – Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΤΙΚΗ, Ή ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

24. ΔΕΣΤΕ! ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΡΠΟΛΗΜΕΝΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, Η ΣΕΛΗΝΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕΙ ΑΤΑΡΑΧΗ – ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΤΕ! ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΚΡΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΜΙΑ ΑΠΟΚΟΣΜΗ ΜΕΛΩΔΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

25. ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΥΡΙΣΚΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΑΠ’ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ – ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΟΡΘΙΟΣ

26. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ – ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΖΕΙ


ο αγώνας ενάντια στην λήθη είναι αγώνας ενάντια στην εξουσία (Α)

ο αγώνας ενάντια στην λήθη είναι αγώνας ενάντια στην εξουσία (Α)

"ΦΑΝΤΑΖΕΤΕ ΩΡΑΙΟΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΧΡΕΗ... ...ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ"

"ΦΑΝΤΑΖΕΤΕ ΩΡΑΙΟΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΧΡΕΗ... ...ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ"

Θα ΜΑΣ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΜΟΝΟ η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ! ! !